KONFERENCIJA

Tvitomanija gostuje u Novom Vinodolskom

26.03.2013 u 15:08

Bionic
Reading

Ovogodišnja konferencija o društvenim mrežama trebala bi okupiti više od tisuću korisnika popularnih društvenih mreža iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine te Slovenije. Glavna tema bit će 'Društvene mreže i život'

Regionalna konferencija o društvenim mrežama Tvitomanija bit će održana po prvi puta u Hrvatskoj od 8. do 12. svibnja u hotelu Novi Spa Hotels & Resort u Novom Vinodolskom.

Ovogodišnja Tvitomanija trebala bi okupiti više od tisuću korisnika popularnih društvenih mreža iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine te Slovenije, a glavna tema konferencije bit će 'Društvene mreže i život'.

U okviru predavanja, panel rasprava i radionica govorit će se o prednostima koje pojedincima i tvrtkama donosi aktivno i kvalitetno sudjelovanje na društvenim mrežama.

Prikazat će se kako su društvene mreže napravile revoluciju u svim sferama života, omogućile dvosmjernu komunikaciju s ljudima koji utječu na naš svakodnevni život te kako su gotovo izjednačile anonimne i poznate osobe, poduzetnike i korporacije, građanstvo i političare, offline i online medije.

Direktor konferencije Zoran Torbica ističe kako je najveća vrijednost konferencije regionalno povezivanje, odnosno umrežavanje ljudi vođenih zajedničkim interesima i preferencijama.

Program Tvitomanije je osmišljen tako da obuhvati sve segmente života u kojima su društvene mreže napravile revoluciju - kulturu, medije, politiku, fotografiju, komunikaciju i život uopće. Posebna pozornost bit će usmjerena na mogućnosti poslovanja uz pomoć interneta.

Osobe iz javnog života, predstavnici malih i velikih tvrtki te stručnjaci za komunikaciju tom će prigodom razgovarati o tome kako se predstavljati na popularnim društvenim mrežama i na koje sve načine Twitter, Facebook,YouTube, Instagram, Foursquare, Pinterest, Tumblr i mnoge druge društvene mreže mogu pomoći kvalitetnom pozicioniranju u sve široj internetskoj zajednici.

Ususret Tvitomaniji bit će održan Zagreb Tweetup u četvrtak, 28. ožujka, od 19 do 21 sat u Beleza baru, Tuškanova 37 u Zagrebu.