SVI PO NOVE MONITORE

Trk u nabavku monitora jer Ryse dolazi na PC i donosi 4K razlučivost

11.08.2014 u 07:33

Bionic
Reading

Igra koja je prezentirala svu grafičku moć konzole Xbox One, ali i generalno podbacila kod kritike i publike, na kraju ipak dolazi i na PC platformu u još ljepšem izdanju

Ryse: Son of Rome na tržištu se pojavio u studenom prošle godine kao jedna od igara koje su trebale nagnati igrače da pohrle u trgovine i kupe novu Microsoftovu konzolu. Igra u tome na kraju nije bila previše uspješna. Iako se, s grafičkog aspekta, radi o zaista impresivnom ostvarenju, igra je na svim ostalim poljima jednostavno zakazala.

To na kraju krajeva i nije bilo preveliko iznenađenje – igra se prvotno trebala pojaviti još na Xboxu 360 kako bi demonstrirala svu moć prvog Kinect kontrolera. Nedavno je pak Crytek zapao u velike financijske probleme, obustavljen je razvoj Rysea 2, ostali su i bez nedavno kupljenog Homefront IP-a.

Ipak, Ryse su odlučili objaviti i na PC-u, i to već ove godine. Igra će sadržavati sve sadržaje koji su se pojavili u limitiranom izdanju, ali i sve DLC-ove objavljene kasnije. Najveća će pak novina definitivnom biti 4K razlučivost.

Ryse: Son of Rome Gladiator mode foršpan

'Igranje u 4K definitivno je novi korak u grafičkoj kvaliteti za PC igrače, a Ryse je savršen poligon za demonstraciju toga. Dali smo našem razvojnom timu priliku da pokaže za što je sve sposoban CryEngine bez ikakvog kompromisa kvalitete i zahvaljujući nevjerojatnom hardveru koji je dostupan igračima na PC platformi', kažu u Cryteku, a na nama je samo da se još malo strpimo.