STIGLO POJAČANJE

Tri nova investitora 'anđela' u CRANE-u

27.01.2016 u 15:19

Bionic
Reading

Hrvatska mreža poslovnih anđela (CRANE) primila je tri nova člana. Među njima je i jedan investitor izvan Hrvatske

CRANE nastavlja rasti i sretan sam što možemo pozdraviti respektabilne pojedince i vrhunske poduzetnike kao nove članove. Za 2016. smo pripremili još konkretnije i ambicioznije planove o čemu će više riječi biti uskoro', rekao je Davorin Štetner, predsjednik CRANE-a.

Kako je navedeno na CRANE-ovom web odredištu, Dario Marenić je poduzetnik s 34 godina iskustva. Osnivač je tvrtke Elda d.o.o., specijalizirane za proizvodnju tekućina za elektronske cigarete, koja trenutno broji 24 zaposlenika i izvozi u više od 80 zemalja svijeta.

Aljoša Domijan je slovenski investitor, poduzetnik i poslovni anđeo s ekspertizom u području autoindustrije, internet medija, marketinga i prodaje startupova. U preko 20 godina poslovanja, ostvario je više od pola milijarde eura prometa bez gubitaka.


Čest je predavač na brojnim konferencijama i skupovima te redovito objavljuje svoje članke u raznim medijima i magazinima (Finance, Delo, Dnevnik, Podjetnik i DNE Tehno).

Dražen Turujlija je odvjetnik s bogatim iskustvom stečenim kroz rad u nekim od najprestižnijih međunarodnih korporativnih odvjetničkih društava. Svoju karijeru započeo je 2005. godine kao porezni savjetnik u KPMG-u u Parizu, a nastavio u Gide Loyrette Nouel gdje je ponajviše radio kao porezni savjetnik na kompleksnim prekograničnim transakcijama.

Godine 2008. počinje raditi za tvrtka DLA Piper, u Beču, gdje je savjetovao brojne internacionalne klijente oko investicija u centralnu i istočnu Europu. Od 2014. godine se pridružuje Reyl Private Officeu kao porezni planer.

Više:CRANE