NEMINOVNO KAŠNJENJE

Treći Witcher odgođen do svibnja

09.12.2014 u 08:06

Bionic
Reading

Čini se kako Blizzard nije jedina kompanija koja svoje naslove radi sve do trena kada njima nisu u potpunosti zadovoljni

CD Projekt, poljske legende iza već legendarnog Witcher RPG serijala objavili su vijest koja će razočarati one koji su se ložili na kupnju Witchera 3 tijekom početka iduće godine. Zbog duboke posvećenosti projektu, kao i činjenice da ne planiraju izdati polovični proizvod, treći nastavak serijala o Geraltu od Rivije izaći će dva mjeseca kasnije.

Konkretno, Witcher 3: The Wild Hunt izlazi 19. svibnja 2015. Kladimo se da gomile gejmerskih zdanja trenutačno odzvanjaju riječima 'tko će to dočekati', no uvjereni smo kako iza čitave stvari stoje jako dobri razlozi.


Witcherovi tvorci tvrde kako je veličina čitave igre bila prilično varljiva te je u konačnici jako utjecala na produkciju. Pred sam kraj izrade, kreatori su shvatili kako trebaju popraviti dosta detalja. Ukratko, namjera im je napraviti igru koja funkcionira savršeno, a Witcher 3 to za sada - ne radi.


Autori Witchera ispričavaju se svim vjernim fanovima i uvjeravaju ih kako će konačna verzija Witchera 3 biti jedan od najboljih RPG-ova koje će ikad zaigrati.