TRŽIŠTE RADA

Tražite posao u IT sektoru? Provjerili smo koje tvrtke zapošljavaju i što nude

03.10.2023 u 15:15

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao izdvaja atraktivne poslovne prilike

Smart Flex, jedna od vodećih agencija za privremeno zapošljavanje, za svog klijenta traži Tehničara za telekomunikacije (m/ž). Poznavanje telekomunikacijskih tehnologija je poželjno, a na novom radnom mjestu te očekuju: digitalne edukacije, definiran razvojni karijerni put i mogućnost napredovanja, službeni automobil (za potrebe rada na terenu), sjajni kolege i odlični uvjeti rada. Ako su te zaintrigirali, javi im se najkasnije do 29. listopada.

Oni su globalna kompanija s lokalnim srcem. Dio su internacionalne grupacije Alma Career koja okuplja vodeće tvrtke za spajanje poslodavaca i posloprimaca u Europi. Najpoznatiji su po portalu MojPosao, koji će, možda, postati i tvoj posao! Oni su Tau on-line, trenutno razvijaju novi proizvod koji će se koristiti u više zemalja i tragaju za pojačanjem na radnom mjestu Backend Developer (m/ž). Nude ti različite prigodne nagrade, bonuse, dodatno zdravstveno osiguranje, subvencije sportskih aktivnosti i koješta drugo! Javi im se do 7. listopada.

M3 - CONNECT je rastuća tvrtka sa sjedištem u Aachenu, specijalizirana za sektor WiFi tehnologije. Kako bi osnažili svoj postojeći tim, zapošljavaju Terenskog tehničara za mrežne komponente (m/ž). Od kandidata očekuju osnovno poznavanje IP protokola, visok stupanj profesionalnosti te spremnost na rad i putovanje unutar Europe i diljem svijeta, a novim kolegama nude 30 dana godišnjeg odmora, odlična primanja, međunarodno radno iskustvo i sjajno, timsko okruženje. Javi im se do 6. listopada.

Tvrtka D.TRADING bavi se trgovinom energenata, a svoje poslovanje temelje na pouzdanosti opskrbe i visokoj kvaliteti usluga. Kako bi dodatno osnažili svoj tim, tragaju za pojačanjem na mjestu: Power Trading Analyst (m/ž). Na ovoj poziciji sudjelovat ćeš u stvaranju novih tehnologija i razvijati svoju karijeru u okruženju vrhunskih stručnjaka, a za to ćeš biti nagrađen/a konkurentnom plaćom i bonusima temeljem učinka te dopunskim i privatnim zdravstvenim osiguranjem . Sve što trebaš učiniti jest prijaviti se na oglas do 12. listopada.

Assist d.o.o, međunarodna tvrtka za upravljanje korisničkim iskustvom, koja više od 15 godina vodi digitalnu transformaciju tvrtki i pruža im podršku u upravljanju njihovim odnosima s potrošačima, traži pojačanje na radnom mjestu: ICT Specialist (m/ž). Nude ti poticajno radno okruženje i brojne prilike za proširenje znanja, jasan i strukturiran plan razvoja karijere, plaćene edukacije te ostale bonuse i nagrade. Prijave primaju do 8. listopada.