ZAPOŠLJAVANJE

Tražite posao u IT-ju? Ovog tjedna zapošljavaju Rimac, Hrvatska poštanska banka, TIS grupa...

28.08.2018 u 09:45

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam pet atraktivnih otvorenih radnih mjesta u brzorastućoj IT branši. Pronađitre idealno radno mjesto i javite se na jedan od ponuđenih oglasa

Najveća Hrvatska poštanska banka, najveća banka u hrvatskom vlasništvu, poziva kandidate koji imaju želju i znanje sudjelovati u ostvarenju rekordnih rezultata i stvaranju najbolje hrvatske banke, da se prijave na natječaj Projektant informacijskih sustava. Idealan kandidat ima VSS/ diplomski studij tehničkog ili prirodoslovno-matematičkog smjera te minimalno 3 godine iskustva rada na istim ili srodnim poslovima. Rok prijave na oglas je 9. rujan.

najvažniji je headline

Kada ste zadnji put ažurirali LinkedIn? Ovi savjeti će vam pomoći da se istaknete

Pogledaj galeriju

TIS grupa traži nadarene i iskusne, uporne i kreativne entuzijaste koji su spremni pridružiti se i raditi na izazovnim projektima?. Trenutno zapošljavaju PL/SQL developera za razvoj aplikativnih rješenja baziranih na PL/SQL programskom jeziku i Oracle alatima u financijskoj industriji. Provjerite uvjete i prijavite se što prije!

Banka Kovanica zadnjih godina bilježi izvrsne poslovne rezultate, kontinuirano modernizira svoje poslovanje te zbog razvoja poslovanja zapošljava Suradnika kartičnog poslovanja i tehničke podrške koji će biti stručna podrška poslovnim odjelima u razvoju i održavanju kartičarskih proizvoda. Idealan kandidat ima završen studij tehničkog ili ekonomskog smjera, poznavanje bankarskog poslovanja i procesa, iskustvo u analizi podataka. Što poslodavac nudi, pogledajte u oglasu.

Skilja GmbH mala je njemačka softverska tvrtka sa snažnom prisutnošću u Hrvatskoj, konkretnije u Istri. Trenutno šire svoj razvojni tim i traže .NET Developera koji će raditi na razvoju nove generacije proizvoda. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno nakon 6 mjeseci probnog rada, 25 dana godišnjeg odmora, priliku za razvoj karijere. Prijave na oglas traju do 10. rujna.

Rimac Automobili je poslodavac tvojih snova? Trenutno u svom sjedištu, Svetoj Nedelji, zapošljavaju ERP Implementation Specialista s određenim predznanjem, željom za radom u okruženju koje se brzo razvija i mijenja. Idealan kandidat je samo motiviran te može raditi s minimalno pomoći. Oglas je aktivan do 9. rujna pa se prijavite što prije.