ZIP-OV AKCELERATORSKI PROGRAM

Todorić uložio 200 tisuća kuna u dva startupa

04.07.2016 u 15:34

Bionic
Reading

Budgeteer i Snaptap prva su dva tima koja su ušla u akceleratorski program kojeg Zagrebački inkubator poduzetništva provodi u suradnji s tvrtkom mStart. Dobili su po sto tisuća kuna svaki

'U akcelerator smo pozvali dva startup tima za koja vjerujemo da imaju inovativan i ambiciozan proizvod. Proizvod i poslovna ideja vrlo su bitni za odluku o izboru, a ono što je nama jednako važno je i tim koji ideju razvija – tim je taj koji čini razliku.

Osim investicije od 100 tisuća kuna u svaki tim, vjerujemo da ćemo i veću vrijednost donijeti kao kompanija koja im može ponuditi kvalitetnu tehnološku podršku, mrežu kontakata i priliku za vrijednu konstruktivnu suradnju s prvim korisnicima iz Agrokor koncerna i njegovih partnera', rekla je Marina Meštrović, voditeljica Odjela inovacija u mStartu.

MStart će za investiciju dobiti manjinski udio u obje tvrtke.


Budgeteer je web aplikacija namijenjena profesionalcima koji rade u online (digital) marketingu, a pomaže im prilikom planiranja budžeta, implementacije kampanja, evidencije promjena (re-budžetiranja) i izvještavanju.

SnapTap foto-kiosk je rješenje za aktivaciju posjetitelja na lokaciji i korištenje njihovog vlastitog potencijala na društvenim medijima za promociju kluba i/ili sponzora.

Kao što smo već pisali, ZIP-ov akceleratorski program prima i tvrtke koje već imaju proizvod, prototip ili su u finalnoj fazi razvoja. Nudi moguću implementaciju, odnosno testiranje u poslovnom sustavu Agokora.

Program će trajati šest mjeseci, a cilj programa je ubrzavanje razvoja proizvoda i izlaska na tržište te da po završetku ili kroz trajanje programa tvrtke koje uspješno lansiraju uslugu ili proizvod uspostave poslovnu suradnju s tvrtkama iz koncerna Agrokor.