NOVI GAMEPLAY VIDEO

The Witcher 3 u akciji izgleda predobro

16.06.2014 u 15:51

Bionic
Reading

Nedavno izdani Witcher 3 gameplay video donosi nam tri minute grafičkog savršenstva

Ako, kao i mi, željno iščekujete prva gameplay videa iz nadolazećeg Witcher 3: The Wild Hunta, onda imate sreće. Tijekom ovog vikenda, stigao je novi videoisječak u kojem je fantastično demonstrirana moć Witcherova novog enginea. Osim što igra, realno, izgleda daleko bolje nego što smo uopće pretpostavljali, drago nam je  vidjeti i sučelje u akciji.

Podsjetimo se, autori Witchera 3, CD Projekt Red, na igri već rade više godina, a službeno je bila najavljena tek u veljači prošle godine. Tijekom razvoja, desilo se nekoliko odgoda, uglavnom uzrokovanih brigom za kvalitetu konačnog proizvoda. Konkretan datum izlaska ovog epskog RPG-a trenutačno je veljača 2015. Razvojni tim užurbano radi na balansiranju igre i istjerivanju gomile bugova.

The Witcher 3 gameplay video

Kao što možete vidjeti iz videopriloga objavljenog na Arekkz Gamingu, fizika vode jednostavno je nevjerojatna! Također, dinamika borbe podsjeća na prijašnje nastavke, što je jako dobra vijest. Jedino pitanje od kojeg nam se diže kosa na glavi je hoće li današnje konfiguracije moći podnijeti sve silne detalje prisutne u ovoj igri? CD Projekt RED već odavno tvrdi kako će Witcher 3 biti ubojica konfiguracija te kako su uvjereni kako će do datuma izlaska više manje svi imati malo jače PC-e. Vlasnici next gen konzola, naravno, ne moraju se brinuti s obzirom na to da igra na Xboxu One i PlayStationu 4 radi sasvim solidno.