BEZ KOMPROMISA

The Witcher 3 imat će maksimalne detalje na svim platformama

08.10.2014 u 08:17

Bionic
Reading

Kreatori dugo iščekivanog The Witchera 3 razjasnili su neke nedoumice vezane uz zloglasni vizualni 'downgrade'

Jedan od najiščekivanijih europskih roleplaying naslova, CD Projektov The Witcher 3: Wild Hunt nedavno je naišao na kritike vezane uz vizuale. Prema fanovima koji gledaju svaki piksel na dostupnim screenshotovima, te pomno prate blog, trenutačna verzija igre u pripremi prošla je kroz vizualni downgradeU prijevodu, razvojni tim iz Poljske navodno je smanjio količinu detalja u igri kako bi mogla funkcionirati na svim platformama. Jedan od ključnih argumenata su, naime, krznate životinje (konkretno, vukovi), koji na posljednjim slikama iz igre (koja navodno više ne koristi Nvidijin Hairworks) - odaju znakove popuštanja 'pod pritiskom visokih hardverskih zahtjeva'.

Ovako će izgledati Witcher 3 sa Nvidia Hairworks tehnologijom

Kako biste dobili okvirnu ideju o čemu se radi, pogledajte koja je razlika između Hairworksovih vukova i onih 'običnih'.

Ako pogledate priloženu snimku zaslona, vidjet ćete kako životinje na njemu izgledaju manje detaljno nego na videoprezentaciji.


Naravno, razvojnom timu nije trebalo puno vremena da ovo demantira. Prema njima, igra je još u stadiju razvoja te će u konačnoj verziji biti još ljepša nego na trenutačno dostupnim slikama. Štoviše, napomenuto je kako se neće raditi klasični 'downgrade' na kakav smo navikli u igrama ovih dana. The Witcher 3: Wild Hunt izgledat će 'najbolje' na svim platformama. Štoviše, zahvaljujući optimizaciji, PC verzija neće zahtijevati monstrum-konfiguracije o kakvima se raspravljalo tijekom ranih stadija razvoja igre.

The Witcher 3: Wild Hunt najavljen je za 24. veljače iduće godine, a u pripremi su inačice za  PC PlayStation 4 i Xbox One

Izvor: Worldsfactory