ODRŽAN PRVI #4GDRONDAN

Što su to 4G dronovi radili iznad Zagreba?

  • Autor: B. R.
  • Zadnja izmjena 22.02.2015 13:32
  • Objavljeno 22.02.2015 u 12:06
  • +9
  • +6

Internetski dronovi okupirali središte Zagreba

Izvor: Promo fotografije / Autor: HT

Blagodati 4G mobilnog pristupa internetu nude nebrojeno mogućnosti, a tijekom jučerašnjeg dana Hrvatski telekom kao predvodnik na tržištu demonstrirao je neke od njih

Tijekom jučerašnjeg dana u Zagrebu je održan prvi #4GDroneDan, kada su četiri drona, u kombinaciji sa Sonyjevim pametnim telefonima, upotrijebljeni za mini video prijenos uživo s događanja putem mobilnog interneta, a koji su okupljeni mogli promatrati putem velikog LED zaslona.

Ovom akcijom Hrvatski telekom prezentirao je praktičnu primjenu 4G pristupa internetu, nedavno ubrzanog sa 75 na 150 megabita u sekundi

Svi prisutni mogli su se uvjeriti da je video prijenos u HD razlučivosti radio besprijekorno, iako u razmjerno kratkim intervalima. Bio je to dojmljiv prizor, čak i u ovom vremenu raznoraznih tehnoloških čuda. Ako može podržati prijenos videa uživo, sigurno može i gotovo sve drugo što vam padne na pamet.

'Naša 4G mreža s dvostruko većom brzinom omogućuje korisnicima niz novih usluga, ali i puno više zabave uz live TV i HD video streaming, kao i online igre.

Brži mobilni internet tek je prva investicija HT-a u ovoj godini, jer planiramo i daljnja ulaganja u fiksnu optičku mrežu, kako bi svi naši korisnici mogli uživati u prednostima brzog interneta', istaknula jeNataša Rapaić, članica uprave HT-a i glavna operativna direktorica za privatne korisnike, koja je gostovala i u izravnom javljanju uživo za Hrvatsku televiziju.

Pogledajte kako je bilo na prvom #4GDroneDanu.

Fotografije i snimke možete pogledati na web odredištu 4gdrondan.com, kao i na HT-ovoj stranici na Instagramu (@hrvatski.telekom).

Do 30. lipnja traje promotivno razdoblje korištenja povećane brzine surfanja. Pristup najbržem internetu bez dodatne mjesečne naknade korisnici mobilnih usluga HT-a mogu dobiti u tarifama i opcijama Plan za zabavu/posao XL/XXL; Plan za obitelj XL, XL+/XXL, XXL+; Plan za tim XL, XL+/XXL, XXL+; Plan za nas, Plan za nas+, Plan za tim+; Ultra mobile net XL+; VPN za sve S/M/L/XL te 4G+.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!