DOĐITE NA DEMO DAY

Što je napravila četvrta generacija startupova u ZIP-u?

25.06.2014 u 09:37

Bionic
Reading

Četvrta generacija ZIP-a došla je do kraja, što znači da je vrijeme za Demo Day, tijekom kojeg će timovi predstaviti što su napravili tijekom boravka u inkubatoru

U sklopu Demo Daya Zagrebačkog inkubatora poduzetništva, zakazanom za 2. srpnja, bit će održano i predstavljanje startupovima mentorima za petu generaciju. Timovi koji su postali dio programa su:

BeeSmart - web platforma za tržište pčelinjih proizvoda. Rješenje omogućava višestruke servise za unaprijeđenje pčelarenja upravljanjem košnicama, pčelinjacima, proizvodnjom, kvalitetom, pašnim redom, pčelarskim dežurstvom, trgovinom, obrazovanjem i ocjenjivanjem proizvoda.


Colombio - mobilna aplikacija koja će omogućiti dijeljenje informacija i resursa korisnika aplikacije s novinarima i medijima, s ciljem pravovremenog i sadržanijeg informiranja javnosti.

MAPP - platforma koja omogućuje korisnicima osvajanje pravih nagrada i popusta u zamjenu za bodove ostvarene u igrici.

Demo Day će biti održan u prostorijama ZIP-a u Zagrebu, Remetinečka cesta 7. Predstavljanje timova četvrte generacije predviđeno je od 16 do 17 sati, a Mentor Showcase od 17 do 18:30.