IMA I COSPLAY

Što Conan O'Brien misli o Falloutu 4?

12.11.2015 u 07:31

Bionic
Reading

Premda se recenzenti videoigara s time suočavaju iz dana u dan, Conan O'Brienu, izgleda, nikako nije jasno zbog čega svaka RPG videoigra na planetu mora imati neku vrstu zombija

Poznati komičar Conan O'Brien već dulje vrijeme vodi skečeve posvećene videoigrama pod imenom 'The Clueless Gamer' u kojima kao osoba bez pretjeranog iskustva u svijetu videoigara recenzira nedavno izašle blockbustere. Najnoviji je naslov na njegovu popisu, pogodili ste, Fallout 4 koji je recenzirao odjeven u poznati kombinezon kakav nose stanovnici Vaultova.

Osim što je očigledno fasciniran izgledom svoje digitalne stražnjice te činjenice da u igri pneumatskom šakom protivnicima može doslovno otkidati udove, Conan se osvnuo i na sustav VATS, prisutnost nezaobilaznih  zombija te, naravno, sustavom za kreaciju likova.

Razlog? Kolege su mu za recenziju priredili lika koji izgleda potpuno isto kao i on. Uglavnom, kako vas ne bismo zamarali predugim uvodom, predlažemo da bacite pogled na ovaj cinizmom natrpani osvrt na jednu od najiščekivanijih igara 2015. godine.

Conan O' Brien recenzira Fallout 4