NOVI FORŠPAN

Stiže Oculus, a s njime i EVE Valkyrie

30.03.2016 u 06:28

Bionic
Reading

Kako bi upriličili izlazak jednog od najboljih 'launch' naslova Oculusove kacige za virtualnu stvarnost koja, eto slučajnosti, izlazi idućeg tjedna, CCP-ovci su izbacili finalni foršpan za svemirsku pucačinu Eve Valkyrie

Makar je prvi foršpan najavljivao nešto slično novom i poboljšanom Wing Commanderu, ispostavilo se da stvari nisu baš tako idealne. Valkyrie je zapravo glorificirana 3D pucačina na tračnicama koja vas vodi kroz nivoe po prethodno definiranoj stazi. Da, moguće je kretati se i izbjegavati projektile, mine i prepreke, no to smo mogli raditi i u Panzer Dragoonu. Dakle ok... ovdje barem ne moramo očekivati VR inačicu Operationa Wolf.

Bilo kako bilo, ovo je objektivno jedna od najljepših igara koje u prvom valu dolaze za Oculus Rift. Pored gomile naslova koji su doslovno malkice poljepšani demoi za ultraskup hardver, ovo se čini kao nešto što bismo rado zaigrali... koliko god starinsko bilo.

Dizajn nivoa klasične pucačine na tračnicama najbolje se može vidjeti u najnovijem foršpanu, a on, koliko god sumnjičavi bili, i dalje izgleda dosta dobro.

Još samo da kaciga nije toliko skupa...

Osim na Oculus, Eve dolazi na PlayStation VR... nakon što PlayStation VR konačno izađe.