NOVI IGRAĆI MIŠ

Stiže Logitechov Daedalus Apex, pripremite 529 kuna

09.03.2015 u 21:13

Bionic
Reading

G303 Deadalus Apex Opremljen je Logitechovom optičkom senzorskom tehnologijom G Delta Zero i sustavom tipki kojim se povećava vrijeme povratnih informacija, a poboljšane su i točnost i preciznost praćenja

Kombinirajući veliki DPI raspon od 200 pa sve do 12.000 ovaj miš ima praćenje kretanja podešeno na 300 inča u sekundi. Optičkim senzorom se omogućuje namještanje optimalnog pomicanja i maksimalne brzine praćenja na bilo kojoj igraćoj površini kako bi se dobila najbolja moguća povratna informacija.

I lijevom i desnom tipkom se povećava vrijeme povratnih informacija za brže i preciznije akcije u igri. Testirane su na 20 milijuna klikova, što je ekvivalent vremenu koji profesionalni igrač odigra u dvije godine od po 10 sati dnevno.


Uz to, dolazi s RGB prilagodljivim osvjetljenjem za različiti stil ili uvjete igre. Može se prilagoditi paleti od 16,8 milijuna boja. Za vrijeme igre također možete prilagoditi osvjetljenje prema uvjetima igre ili u potpunosti ugasiti svijetlo ako vam nije potrebno.

Očekuje se kako će biti dostupan tijekom ovog mjeseca po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 529 kuna.

G303 Daedalus Apex Takes Flight