DODATAK OFFICEU 365

Stigao je Office 2016!

22.09.2015 u 15:20

Bionic
Reading

Usporedo s ostatkom svijeta Microsoft je danas i u Hrvatskoj predstavio Office 2016. Ovaj paket aplikacija najnoviji je dodatak sustavu Office 365, pretplatničkom servisu u oblaku kompanije Microsoft koji korisnicima pruža mogućnost zajedničkog rada. Microsoft je predstavio i nove, poboljšane servise Office 365 razvijene za timsku produktivnost

'Način kako ljudi rade korjenito se promijenio i upravo je zato Microsoft fokusiran na nova rješenja i unaprjeđenje produktivnosti i poslovnih procesa s ciljem stvaranja “mobile-first, cloud-first” svijeta', rekao je Satya Nadella, predsjednik uprave kompanije Microsoft. 'Ove posljednje inovacije znače veliki korak naprijed u transformaciji programa Office od poznatog seta aplikacija usmjerenih prema individualnoj produktivnosti prema povezanom setu aplikacija i usluga dizajniranih za moderni rad, kolaboraciju i timski rad'. Blog Satye Nadelle o novom izdanju programa Office možete naći na ovoj poveznici

Kirk Koenigsbauer, potpredsjednik odjela Office Client Applications and Services team kompanije Microsoft na Office blogu je otkrio i dodatne informacije o paketu Office 2016.

Office 2016 donosi nove verzije računalnih aplikacija za operativni sustav Windows kao što su Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Project, Visio i Access. Pretplatom na uslugu Office 365 korisnicima su na raspolaganju uvijek ažurirane aplikacije koje se mogu koristiti na širokoj paleti uređaja. Ove aplikacije dolaze u kombinaciji sa servisima koji se neprestano razvijaju poput servisa za online pohranu podataka OneDrive, Skype for Business, Delve, Yammer te sigurnosnih rješenja dosad rezerviranih za enterprise pakete.

Novi Office i Windows 10 zajedno predstavljaju najpotpunije rješenje za rad. Aplikacije sustava Office 2016 besprijekorno funkcioniraju na najboljem operativnom Windows sustavu do sad, uključujući i novu Windows 10 aplikaciju Sway namijenjenu stvaranju i dijeljenju interaktivnih priča koje sjajno izgledaju na zaslonima uređaja. Pomoću Windows Hello korisnici se mogu prijaviti u sustave Windows i Office 365 samo jednim korakom . Aplikacije Office Mobile na Windows 10 omogućuju produktivnost u pokretu, što uključuje i korištenje funkcionalnosti Continuum kojom se pametni telefon može koristiti i kao stolno računalo. Cortana povezana s uslugom Office 365 može vam pomoći u ispunjenju zadataka poput pripreme sastanaka, a povezivanje s aplikacijom Outlook očekuje se već u studenom.

Više detalja o novom programskom paketu MS-a pročitajte na ovoj poveznici