WOLVES SUMMIT

Startupovi, uključite se u borbu za sto tisuća dolara!

04.10.2016 u 15:53

Bionic
Reading

Inkubator Core i Zagrebački inkubator poduzetništva organiziraju natjecanje za startupove čiji će pobjednik izboriti priliku za sudjelovanje u natjecanju u Varšavi krajem listopada

Predstavi svoj startup i osvoji Wolves Summit! je natječaj namijenjen hrvatskim startup timovima koji su razvili prototip ili imaju već neke rezultate rada s korisnicima.

Pokrenuli su ga inkubator Core i Zagrebački inkubator poduzetništva kako bi privukli što veći broj startup projekata iz Hrvatske i dali im priliku za predstavljanje na međunarodnoj startup konferenciji Wolves Summit, koja će biti održana od 24. do 26. listopada u Varšavi u Poljskoj.

Summit je, kažu organizatori, prilika za upoznati neke od 250 investitora tijekom unaprijed dogovorenih sastanaka jedan-na-jedan, kao i za jačanje mreže kontakata te postizanje zapaženosti u medijima.

Očekuje se više od 550 predstavnika korporacija i investitora te više od 2.500 sudionika iz područja investicijskih fondova, poslovnih anđela i uspješnih startupova. Nagradni fond iznosi sto tisuća dolara (25 tisuća u gotovini, 75 tisuća u investiciji za daljnji razvoj tvrtke).


Pravo sudjelovanja u natječaju imaju svi timovi s gotovim prototipom i/ili proizvodom prisutnim na tržištu ili s prototipom/proizvodom u fazi testiranja. Traže se projekti vezani uz financijske tehnologije, internet stvari, pametne domove i gradove, usluge za poslovanje i produktivnost, Big Data i analitiku, e-trgovinu, energetiku, proširenu stvarnost, telekomunikacije, umjetnu inteligenciju i robote, biotehnologiju i farmaciju, napredne materijale te nanotehnologiju.

Rok za prijavu projekata je 11. listopada. Obavijest o ulasku u uži izbor i poziv na predstavljanje pred žirijem stići će vam do 13. listopada, dok su izlučno natjecanje i dodjela nagrada zakazani za 14. listopada u podne, u prostorijama CoreHuba Zagreb, Hondlova 2/9.

Više:Core