STARTUP ISLAND

Startupovi, pozor! Seedcamp gostuje na Hvaru

11.04.2014 u 09:33

Bionic
Reading

Druga konferencija 'Startup Island', koju Zagrebački inkubator poduzetništva organizira u suradnji sa Seedcampom, bit će održana u gradu Hvaru od 12. do 14. lipnja

Startup Island je konferencija koja spaja startupove i poduzetnike s područja srednje i jugoistočne Europe uključujući njihove partnere iz zapadne Europe i SAD-a te ključne ljude s područja visokih tehnologija koji su u potrazi za kvalitetnim novim projektima i inovacijama.


Ove će godine u sklopu konferencije bit će održan Mini Seedcamp Hvar. Zašto se prijaviti? Uz činjenicu da je 83 posto tvrtki koje su prošle Seedcampov program uspješno povećalo kapital, provest ćete dva dana uz predavanja i panele poznatih svjetskih poduzetnika u kombinaciji s druženjem i povezivanjem u opuštenom ambijentu jednog od najljepših hrvatskih otoka.

Domaćin Mini Seedcampa Hvar bit će partner u Seedcampu Carlos Eduardo Espinal, koji je ujedno i jedan od predavača. Uz Espinala na konferenciji gostuju: Alex Barerra (Press24), Vitalij Golomb (500 Startups), Nenad Marovac (DN Capital), Jeff Lynn (Seedrs), Jan Reichelt (Mendeley) i drugi.

Seedcamp je europski orijentiran akcelerator smješten u Londonu. Osnovan je 2007. s ciljem poticanja ubrzanog razvoja europskog startup ekosustava. Jedan je od najuspješnijih akceleratora u svijetu sa preko 100 kompanija u portfelju, u koje je uloženo ukupno 120 milijuna dolara (oko 660 milijuna kuna). Neke od kompanija u Seedcampovom portfoliju su i hrvatski GISCloud, Teddy the Guardian i Farmeron.