FUTURISTIČKA POSLA

Square objavio nove slike i video iz Deus Exa: Mankind Divideda

10.08.2015 u 06:55

Bionic
Reading

Square Enix i Eidos Montreal na Gamescomu počastili su nas novim videom i screenshotima iz nadolazećeg Deus Exa: Mankind Divideda

Square Enix je na sajmu Gamescom prikazao novosti vezane uz nadolazeći FPS-šuljačko-hakerski-SF spektakl Deus Ex: Mankind Divided. Iz dosadašnjih videa i izjava lako je zaključiti kako tim iza igre i te kako uči na pogreškama te kako ih nipošto ne planiraju ponoviti.

Najbolji dokaz ovome nedavna je objava u kojoj tvrde kako ćete sve u igri moći riješiti šuljanjem - čak i bossove.

Najnoviji gameplay-video prikazuje glavnog lika Adama Jensena kako na ne baš suptilan način kreće u koštac s višebrojnijim dušmanom. Štoviše, da ne znam bolje, rekao bih kako se Deus Ex iz igre sa šuljanjem pretvorio u cyberpunk-verziju Dooma.

Deus Ex: Mankind Divided gameplay

Bez obzira na manjak šuljanja i špijunaže, demo i dalje ostaje zanimljiv, osobito ako ste fan serijala. Naime, sve izgleda dosta dobro, premda se radi o materijalu snimljenom u igrinoj alfi. Ovo otprilike znači da na naslovu još ima puno posla, prije negoli izađe na tržište.

A kako bi vam svima dodatno uljepšali dan, Eidos Montrealovci izdali su čak četiri nova screenshota iz igre koje vam ovom prilikom donosimo.