KABLOVI I DESTRUKCIJA

Square najavio Just Cause 3

12.11.2014 u 06:57

Bionic
Reading

Square je, dijelom zahvaljujući informacijama koje su procurile, relativno žurno obznanio rad na trećem Just Causeu

Gotovo tjedan dana nakon navodno pobjeglih slika iz igre, Square je službeno objavio kako Avalanche doista radi na trećem nastavku kukom oplemenjenog sandbox akcića Just Cause. Ova iznimno popularna igra osvojila je naša srca bizarnom fizikom, fenomenalnom gameplay mehanikom (kukom, naravno) te ne toliko suptilnim smislom za humor.

Naime, ako postoji jedna stvar po kojoj ćete se sjećati Just Causea, onda je to krađa svih zamislivih vozila jednostavnim privlačenjem putem spomenute spravice. Ma kvragu, pogledajte samo što ta stvar radi i sve će vam biti jasno.

Just Cause 2 bedastoće


Prve informacije o igri moći ćemo pronaći u naslovnoj priči prosinačkog izdanja Gameinformera. Otkrili su da igra stiže na PC, PlayStation 4 i Xbox One i tu u 2015., iako se ne zna kada točno, no to će vjerojatno biti u drugoj polovici godine. Igrači će još jednom preuzetu ulogu dobro poznatog protagonista Rica Rodrigueza koji će se služiti cijelom paletom poznatih i nepoznatih oružja i opreme.

Inače, nakon što su procurile slike, korisnici su naslutili kako bi naslov mogao biti ispunjen mikrotransakcijama. Na sreću, Square je odlučno porekao ove glasne ističući kao će igra koštati uobičajenih šezdesetak dolara odnosno pedesetak eurića

Just Cause 3 video teaser