ZMAJIĆ I ZMAJČIĆ

Simpa predstavlja dvije nove Zmajske opcije, za još više fleksibilnosti!

06.05.2016 u 14:51

Bionic
Reading

Dvije nove mjesečne opcije Zmajić s uključenih 800 MB+MIN+SMS odnosno Zmajčić s ukupno 500 MB+MIN+SMS, nude još više fleksibilnosti za sve Simpa korisnike. Simpa je uz ovu akciju pripremila i Lenovo VIBE C, jedan od najboljih 4G smartfona iz cjenovno povoljne kategorije, sa 5-inčnim zaslonom, 1 GB memorije i 5-megapikselnom kamerom

Simpa je opet pripremila iznenađenje za sve korisnike koji žele najveću fleksibilnost komunikacijskih i podatkovnih usluga. Uz popularnu tjednu i mjesečnu Zmajsku opciju, korisnicima su odsad na raspolaganju i dvije nove manje mjesečne opcije Zmajić i Zmajčić, koje nude još više fleksibilnosti! Zmajić s ukupno 800 i Zmajčić s uključenih 500 megabajta, minuta i poruka, svojim Simpa korisnicima omogućavaju da troše kako njima to odgovara, a za njihovu aktivaciju dovoljno je poslati SMS-a sadržaja ZMAJIC na 13636, odnosno ZMAJCIC na 13636.

Osim predstavljanja novih opcija, u sklopu postojeće mjesečne Zmajske opcije, u kojoj je za 59 kn mjesečno uključeno ukupno 3000 megabajta, minuta i poruka, produžena je promocija dodatnih 1000 megabajta, minuta i poruka sve do 31. kolovoza, s time da korisnici sve do kraja veljače iduće godine mogu uživati u promotivnim pogodnostima koje mogu trošiti kako žele. Čak 30 posto više megabajta, minuta i poruka korisnici mogu koristiti kako i kad god to požele, a količine potrošenih usluga oduzimaju se od ukupne mjesečne količine na raspolaganju. Za aktivaciju ove pogodnosti dovoljno je poslati aktivacijski SMS sadržaja PROMO na 13555, i potom uključiti mjesečnu Zmajsku opciju slanjem MJESECNA na 13636.


Unutar Zmajske opcije, Simpa nudi i besplatnu 4G brzinu kako bi korisnici surfali do 75 Mbit/s uz najveću pokrivenost u Hrvatskoj.

I to nije sve! Zmajo i Simpa uz ovu akciju pripremili su i Lenovo VIBE C, jedan od najboljih 4G smartfona iz cjenovno povoljne kategorije, sa 5-inčnim zaslonom, 1 GB memorije i 5-megapikselnom kamerom, prilikom čije kupnje Simpa korisnici dobivaju praktičnu Fleksi Baggiz torbu na poklon. Više informacija moguće je pronaći na Simpa.hr