NOVI NARAŠTAJ

Šest timova u desetoj generaciji ZIP-ovog startup inkubatora

03.11.2016 u 17:20

Bionic
Reading

Šest timova će uz pomoć mentora relevantnih za uspješan rad poduzeća korak po korak učiti kako prepoznati potrebe tržišta te se pozicionirati na njemu, graditi svoj proizvod i osluškivati bilo svojih korisnika/kupaca

Deseti ciklus ZIP-ovog inkubatorskog programa krenuo je 11. listopada ove i trajat će do 17. veljače 2017. godine.

Šest timova će uz pomoć mentora relevantnih za uspješan rad poduzeća korak po korak učiti kako prepoznati potrebe tržišta te se pozicionirati na njemu, graditi svoj proizvod i osluškivati bilo svojih korisnika/kupaca.

Timovi iz nove generacije imali su priliku poslušati i predavanja Maxa Kellyja, direktora Techstarsa, jednog od najvećih startup akceleratora u svijetu. Uz predavanje, u sklopu ZIP-ovog Master Classa je mentorirao timove iz desete i prethodnih generacija.

Kulminacija programa bit će Demo day tijekom kojeg će svi timovi predstaviti svoje projekte investitorima i pokušati osvojiti investiciju. Između ostalog, osiguran je i 16 tisuća dolara vrijedan paket usluga Amazon Web Services.

Evo koji timovi čine desetu generaciju:


Marry me je prvi booking za vjenčanja u Hrvatskoj koji na jednom mjestu nudi pregled raspoloživih lokacija, glazbe, fotografa i dekoracija te mogućnost rezervacije.

Get The Deal je web servis za sklapanje i ocjenjivanje suradnje poduzeća kako bi se omogućilo lakše i uspješnije obavljanje poslova.

Tinja je online platforma za jednostavno i efikasno povezivanje instalatera solarnih panela i zainteresiranih korisnika koji žele instalirati solarne panele na svoj posjed. Cilj platforme je potaknuti iskorištavanje obnovljivih izvora energije, prvenstveno solarne.

Dentologix je B2B tržišno mjesto za usluge zubarske tehnike pogonjen aplikacijom za CRM. Namjenjen profesionalcima, Dentologix pruža kontrolu proizvodnog procesa protetičkog proizvoda dislociranim timovima.

LovePranks razvija sitne znakove pažnje koji pomažu malim iznajmljivačima da pruže pamtljivu uslugu gostima pomoću šašavih zezalica.

Spot.be je modularna platforma, skalabilna za razvoj razičitih web usluga i zajednica.