brigA o sebi

Samsung rješenja za lakše održavanje aktivnog načina života

24.11.2023 u 15:31

Bionic
Reading

Uz dolazak hladnijih dana, često se suočavamo s manjkom motivacije za održavanje aktivnog načina života. Zimski povjetarac i niske temperature vrlo lako nas mame da se povučemo u toplinu doma, dok briga o vlastitom zdravlju postaje popriličan izazov. No, umjesto da se prepustimo hladnoći, Samsung nam donosi inovativna rješenja koja ne samo da nas prate u našim nastojanjima za očuvanjem zdravijeg načina života već i potiču na brigu o sebi tijekom cijele godine

Uz Galaxy Watch6 serija za bolje praćenje zdravlja

Samsung Galaxy Watch6 i Galaxy Watch6 Classic pružaju napredne značajke za poboljšanje treninga, uključujući personaliziranu zonu srčanih otkucaja za prilagođene ciljeve temeljene na trenutačnim fizičkim sposobnostima. Također, funkcija sastava tijela pruža ključna mjerenja poput postotka tjelesne masti i sastava skeletnih mišića, omogućujući korisnicima da postave ciljeve, prate napredak te dobivaju personalizirane savjete o fitnessu i prehrani, integrirane s njihovim treninzima za maksimalne rezultate.

Samsung ne samo da prati, već i oblikuje način na koji brinemo o svojoj dobrobiti, posebno tijekom zimskih mjeseci, a njegova rješenja olakšavaju održavanje aktivnog načina života, čak i kada je motivacija zbog hladnijeg vremena manja. Kroz pametan pristup zdravlju, Samsung potiče korisnike na brigu o sebi, stvarajući okruženje gdje su inovacije ključ za unapređenje svakodnevne rutine.

Galaxy Buds2 Pro slušalice kao dodatak vašem aktivnom životu

Čak i u hladnim danima, Galaxy Buds2 Pro slušalice postaju neizostavan suputnik za održavanje zdravlja i treninga. 24-bitni Hi-Fi zvuk pruža visokokvaletitno slušanje zvuka bežičnim putem, kako bi  stvorio dojam potpunog uranjanja u glazbu za vrijeme vježbanja što pridonosi dodatnoj motivaciji svakom korisniku. Aktivno poništavanje buke (ANC) poboljšava iskustvo jer je značajka bolja nego ikad, pružajući potpunu izolaciju i omogućujući neometano fokusiranje na trening. Osim toga, prilagodba zvuka sa šest različitih postavki ekvalizatora korisnicima omogućuje personalizaciju zvuka prema vlastitim preferencijama, stvarajući tako optimalno zvučno okruženje koje potiče na održavanje aktivnog načina života.

Galaxy Z Fold5 olakšava vaš fitness cilj

Jedna od prednosti vježbanja u zatvorenom prostoru je konzistentnost. Treninzi u zatvorenom pružaju sigurno okruženje u kojem se možete koncentrirati na svoje ciljeve bez vanjskih ometanja. Tako Galaxy Z Fold5 omogućuje olakšanu produktivnost svojim impresivnim zaslonom od 7,6 inča, čime korisnicima pruža održavanje zdravog života čak i u zatvorenim prostorima. Pomoću unaprijeđenog Taskbara korisnici mogu brzo prelaziti između aplikacija, dok organizacija vježbi i brz pristup aplikacijama za vježbanje, online treninzima ili planovima vježbanja nikad nije bila jednostavnija. Za one koji nemaju ustaljenu fitness rutinu postoji opcija da na svom pametnom telefonu Galaxy Z Fold5 unutar Samsung Health aplikacije pronađu inspiraciju za vježbe.   Korisnici mogu postaviti ciljeve za svoje tijelo pa će im aplikacija ponuditi personalizirane savjete kako bi ih mogli postići.  Kada vježbanje privede kraju, korisnik može koristiti takozvane vježbe za um, kao i glazbu za meditaciju kako bi se maksimalno opustili i uživali u danu te naposljetku u zdravom tijelu imali i zdrav duh.