NAJMOĆNIJI ANDROID

Samsung Galaxy S III u T-Mobile ponudi od 14. lipnja

13.06.2012 u 15:33

Bionic
Reading

T-Mobile će u svoju ponudu od sutra (14. lipnja) uvrstiti jedan od najmoćnijih Androida na tržištu - Samsung Galaxy S III

Novi Samsungov 'flagship' uređaj ima 4,8-inčni Super AMOLED zaslon s razlučivošću 720p, 16 ili 32 GB prostora za pohranu, kameru razlučivosti osam megapiksela i četverojezgreni procesor Samsung Exynos 4.

S inovativnom značajkom 'smart stay', GALAXY S III prepoznaje kako koristite svoj telefon – primjerice čitate li e-knjigu ili pretražujete internet – na način da prednja kamera identificira oči; telefon održava svjetliji zaslon za nastavak uživanja gledanja. Uređajem također možete upravljati i glasom, a Galaxy S III razumije i neke vaše pokrete - primjerice, ukoliko se dopisujete s nekim, ali se ipak odlučite nazvati ih, jednostavno prislonite mobitel na uho i 'direct call' birat će njihov broj.

Tu je i najnovija verzija Googleovog operativnog sustava za pametne telefone, Android 4.0

Samsung Galaxy S III bit će dostupan s odabranim T-Mobile tarifama. Tako će korisnici koji se odluče za EXTRA Total + XXL tarifu, uz pogodnosti kao što su pozivi bez uspostave poziva, neograničeni razgovori prema svim mrežama, kao i mogućnost neograničenog slanja SMS-ova i korištenja interneta, ovaj uređaj moći nabaviti po cijeni od 998 kuna.