TEHNO SAJMOVI

S ambasadom SAD-a besplatna registracija za CES 2020

02.01.2020 u 18:15

Bionic
Reading

CES i ove godine dolazi u Las Vegas gdje će nastupiti nekoliko hrvatskih tvrtki i gdje će otputovati velik broj posjetitelja iz Hrvatske

Sljedećeg tjedna vrata će posjetiteljima otvoriti najveći svjetski sajam novih tehnologija i općenito najveće svjetsko medijsko događanja u godini kada je riječ o potrošačkoj elektronici, gadgetima, startupima i svemu ostalom što uveseljava zaljubljenike u budućnost... Radi se, naravno, o CES-u 2020 koji će se i ovaj put održati u Las Vegasu, gdje će nastupiti i nekoliko hrvatskih tvrtki i gdje će otputovati velik broj posjetitelja iz Hrvatske.

Želite li i vi ići na CES 2020? U tome će vam svesrdnu pomoć pružiti američko veleposlanstvo u Zagrebu, preko kojega je moguće obaviti besplatnu registraciju na sajam, te niz drugih pogodnosti.

Veleposlanstvo je čak pronašlo i najpovoljnije opcije za let do Vegasa i smještaj za vrijeme sajma, kroz ponudu putničke agencije Putujbolje.com, o čemu će svakome tko putuje rado proslijediti informacije, a nude još i:

  • Organizirani prijem na sajmu (Global Matchmaking and International Reception)
  • Mogućnost ugovaranja B2B sastanaka sa izlagačima uz popis izlagača
  • Besplatan pristup International Commerce Centru (ICC) namijenjen poslovnim delegatima (besplatan internet, piće i privatne sale za sastanke, prevoditelji na raspolaganju)
  • Organizirano druženje sa članovima poslovnih delegacija širom svijeta

Svi koji planirate ići na CES navedene pogodnosti dobit ćete bez naknade Trgovinskom uredu Veleposlanstva, a javiti se možete na adresu suzana.vezilic@trade.gov ili na telefon 01-661-2224.