NOVITETI

Revolut uveo uslugu zbog koje više nećete trebati fizičke kartice SIM za roaming

25.03.2024 u 12:46

Bionic
Reading

Od 25. ožujka svi korisnici Revoluta u Hrvatskoj dobit će pristup usluzi Revolut eSIM, ukoliko imaju uređaj koji ju podržava, bez obzira koji plan koriste

Revolut je postao jedna od prvih digitalnih banaka u Europskom gospodarskom prostoru koja u ponudi ima kartice eSIM i međunarodne podatkovne planove za svoje korisnike.

Od 25. ožujka svi korisnici Revoluta u Hrvatskoj dobit će pristup usluzi Revolut eSIM, ukoliko imaju uređaj koji ju podržava, bez obzira koji plan koriste.

Nakon instalacije eSIM-a trebalo bi biti moguće nadopunjavati podatkovni promet bilo gdje, bez potrebe za fizičkom karticom SIM. Povezivanje eSIM-a također omogućuje korištenje aplikacije Revolut bez mobilnih podataka, to bi trebalo omogućiti korištenje aplikacije i kad nemate pristup mobilnom prometu podataka.

Korisnici plana Ultra dobit će mogućnost korištenja do tri gigabajta mobilnih podataka na međunarodnoj razini, uz limit koji se automatski obnavlja svaki mjesec.

Korisnici u Hrvatskoj koji instaliraju novi eSIM do 1. svibnja ove godine također će moći iskoristiti ponudu dobrodošlice od 100 megabajta besplatnih međunarodnih mobilnih podataka. Prema podacima Revoluta, ta aplikacija trenutno ima više od 40 milijuna korisnika diljem svijeta, od čega je 400 tisuća u Hrvatskoj.