NOVE PERIFERIJE

Razer je za Overwatch spreman

18.05.2016 u 15:04

Bionic
Reading

Uoči skorašnjeg dolaska dugo iščekivane pucačine Overwatch, Razer je u dogovoru s Blizzardom izbacio čitavu gomilu brendiranih periferija. Ako želite biti u trendu i osim igranja Overwatcha imati i PC koji izgleda kao da je ispao iz Overwatcha - nastavite čitati!

Dakle, otkud da počnemo? Svi, pretpostavljamo, znate kako Blizzard uskoro planira svoj prvi originalni IP u posljednjih dvadesetak godina. Overwatch je adaptirana verzija ostavštine kolosalnog (da, ovo smo napisali namjerno) MMO-a Titan koji se, podsjećamo, susreo s neslavnim krajem.

Rezultat je fantastično zabavna timska pucačina u kojoj igrači preuzimaju ulogu bizarnih specijalnim moćima opremljenih vojnika/superheroja budućnosti te se bacaju u koštac tijekom epskih mečeva šest-protiv-šest. Igra je, unatoč svojem bizarnom podrijetlu, u beti bila apsolutno fantastična, što vjerojatno znači da će i konačna verzija biti barem toliko dobra.

Uglavnom, Razer uoči njenog izlaska priprema izdati nekoliko brendiranih periferija koje će dodatno zagrijati srca i kreditne kartice svih igrinih svježepečenih obožavatelja. Tako ćemo, recimo, uskoro moći kupiti Overwatch ediciju miša Deathadder Chroma, tipkovnice Black Widow Ultimate, podloge Goliathus te slušalica Man-o-War.

Svaka od periferija dolazi s nekoliko, makar vizualnih, dodanih opcija te slijedi dobro isprobani dizajn originalne edicije hardvera. Jedina očita razlika bit će nezaobilazni logo Overwatcha koji će vam bljeskati u mraku zahvaljujući obilatom pozadinskom osvjetljenju.

Koliko će svaka od periferija koštati, još nije potpuno sigurno, no očekujemo da ćemo za Overwatchem kršteni Deathadder vjerojatno morati dati slični iznos kao i za njegova neokaljenog brata.

Kako bi upriličili ovaj događaj, majstori iz Razera priredili su i prikladni foršpan. Za više informacija posjetite njihovu službenu stranicu

Official Overwatch Razer hardware Powered by Razer Chroma