MOTHERGUNSHIP

Pucačina u kojoj radimo svoje oružje i izbjegavamo milijarde metaka? Može!

17.02.2017 u 07:10

Bionic
Reading

Naslov koji dolazi iz nezavisnog studija Terrible Posture Games i izdavača Grip Digital šarmantni je mišung najužasnije pucačine stila bullet hell i pucačine iz prvoga lica

Autori igre su jasni i glasni. 'Naša misija je jasna, naša odlučnost snažna, a topovi jako, jako veliki'. Terrible Posture Games i partneri iz Grip Digitala upravo su predstavili bizarnu hibridnu pucačinu Mothergunship. Kao što smo i pretpostavili iz prvoga foršpana, riječ je o užasavajuće intenzivnoj pucačini za PC i konzole.

U njoj ćemo predstaviti zadnju nadu planeta Zemlje koja kreće u koštac s armadama robotiziranih vanzemaljaca. Ono što nam trailer, doduše, nije rekao je da će divovski neprijatelji biti nasumično generirani, povećavajući vrijeme koje će nas igra učinkovito držati pred ekranima.

Igra također ima jako zanimljiv koncept oružja koje tijekom igre doslovce izrađujete vi sami. Sačmarica koja puca rakete? Minigun napravljen od šest minigunova? Nije bed.

Foršpan za igru Mothergunship Izvor: Društvene mreže / Autor: Terrible Posture Games

I da, izgleda kako nas čeka još jedan roguelike - igra koju kad umrete morate započinjati ispočetka. Mothergunship je, inače, najavljen za PS4, Xbox One i PC (Steam), a datum izlaska mu još nije poznat.