Proširite mogućnosti MAXadsl-a uz opremu IP video nadzora

Proširite mogućnosti MAXadsl-a uz opremu IP video nadzora

Glavna 400x300

Glavna 400x300

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tele Eye

T-Com kao vodeći davatelj telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj i TeleEye uspostavili su partnerstvo u svrhu pružanja kvalitetnih, inovativnih i efikasnih usluga svojim zajedničkim korisnicima. 'Želimo zadovoljnog korisnika. To nije uvijek lako postići. Posebice kad korisnik ima izbor. U svom pristupu korisniku, nastojimo prepoznati njegove potrebe i ponuditi mu najbolje rješenje uz kvalitetnu, efikasnu i inovativnu uslugu.'

Rješenje daljinskog video nadzora naročito je pogodno za mala i srednja poduzeća koja zahtijevaju jednostavno i troškovno učinkovito daljinsko upravljanje svojim poslovanjem. Korisnici mogu istovremeno daljinski nadzirati svoje urede, skladišta, proizvodnju, štititi svoje zaposlenike i obitelji tijekom cijelog dana. Ovo rješenje također može zadovoljiti potrebe poslovnih ljudi koji su često na putovanjima i pomoći im kako bi mogli biti sigurni da im poslovanje teče glatko.

TeleEye Grupa uvijek je pružala najvišu profesionalnu i učinkovitu uslugu daljinskog video nadzora svojim korisnicima.
Oprema TeleEye odlično radi na ADSL (broadband) telefonskim, mobilnim, LAN-WAN i 3G mrežama. Sastoji se od ponude video servera, video transmitera, video snimača i nadzornih IP kamera te softvera za PC računala i mobilne telefone. TeleEye rješenja dobila su 21 nagradu za inovaciju, kvalitetu i mogućnosti te su u potpunosti usklađena s najvišim svjetskim standardima, a nude se u preko 60 zemalja svijeta.

T-Com kao vodeći pružatelj telekomunikacijskih usluga, pruža usluge mobilne i fiksne telefonije, prijenosa podataka, širokopojasnog Interneta, IPTV i druge komunikacijske usluge,a dijeli zajednički cilj sa TeleEye Grupom, koja nudi kompletna, jednostavna i kvalitetna IP rješenja video nadzora. MAXadsl u sprezi s opremom TeleEye donosi korisnicima brzo, pouzdano rješenje prijenosa i snimanja videa u svrhu daljinskog nadzora poslovanja, zaštite i sigurnosti.

Direktor TeleEye Hrvatska, dr. Srđan Jerković je rekao: 'S obzirom na iskustva naših korisnika diljem svijeta, mi znamo da će integracija TeleEye video nadzora s MAXadsl uslugom zadovoljiti potrebe poduzeća koja posluju na više različitih lokacija. To im znatno pomaže u nadzoru i upravljanju, a također štedi vrijeme i troškove potrebne za putovanja na različite lokacije. Korisnici mogu imati potpuno praćenje i nadzor poslovanja na daljinu na siguran i pouzdan način, bez zemljopisnih ograničenja. Isto tako naša rješenja dizajnirana su i za najzahtjevnije zadaće zaštite i sigurnosti.'

Kompletno rješenje daljinskog nadzora

Usluga daljinskog video nadzora temelji se na različitim TeleEye video serverima ta na IP megapikselnim HD kamerama. Ugrađenom vlastitom tehnologijom video kodiranja, SMAC-M, specijalno razvijenoj za potrebe učinkovitog IP video nadzora putem fiksnih i mobilnih mreža TeleEye serveri u usporedbi sa svim ostalim rješenjima prisutnim na tržištu pružaju mogućnost 30 posto duljeg snimanja i 80 posto bržeg prijenosa videa na MAXadsl-u nego ostali H.264 (MPEG4) bazirani sustavi. Uz T-Com Internet uslugu širokopojasnog MAXadsl-a, korisnici mogu uživati u iznimno brzom i kristalno čistom videu i zvuku. Ostale značajke uključuju multikorisnički pristup, upravljanje pokretnim kamerama, alarmiranje, detekciju pokreta i daljinsko snimanje.

Rješenja TeleEye omogućuju prijenos videa s udaljenih lokacija na kojima ne postoji fiksna infrastruktura te se prijenos videa i alarmnih signala odvija putem mobilne mreže. Glavne prednosti tog rješenja su brza, jednostavna montaža i korištenje, velika ušteda novca i vremena (nije potrebno investirati u fiksnu liniju, nije potrebno putovati do udaljene lokacije), 'real time' video nadzor mobilnim telefonom i PC računalom (mobilni korisnici).

Specijalna ponuda
Tijekom promotivnog razdoblja koje traje do 1. rujna 2011, svi korisnici mogu ostvariti znatan popust pri nabavci TeleEyea, rješenja baziranog na video serverima TeleEye CX te na megapikselnim HD kamerama TeleEye IP i pripadajućem softveru.

Više informacija na:
Internet demo

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi