NOVI SERVIS

Pronađite dadilju na novom domaćem siteu

26.08.2013 u 17:18

Bionic
Reading

Pokrenut je domaći site na kojem možete naći nekoga tko će vam pomoći oko čuvanja djece, brige za stariju osobu, kućnih ljubimaca, uređivanja vrta

Čuvalica.hr je novi specijalizirani hrvatski web portal i komunikacijska platforma koja pristupom bazi detaljnih profila osoba omogućuje obiteljima pronalaženje odgovarajuće ispomoći u četiri osnovne kategorije usluga: čuvanje, edukacija i briga o djeci; skrb i njega starijih osoba;
briga o i čuvanje kućnih ljubimaca te održavanje kuće, ureda ili vrta.

Sve usluge pružaju osobe specijalizirane za pojedine kategorije usluga, dodatno podijeljene po profesijama i pojedinim tipovima poslova unutar pripadajuće kategorije. Primjerice, za čuvanje djece, korisnici mogu birati između odgojitelja, profesionalne dadilje, tete ili bake čuvalice. U potkategoriji Edukacija nude se standardne instrukcije i poduke, kao i posebna pomoć djeci s poteškoćama u razvoju.

Uz pojedince, na Čuvalici ćete pronaći i profile tvrtki specijaliziranih za pojedine vrste usluga. Recimo, obrte za brigu o djeci, otvorenih temeljem Zakona o dadiljama, igraonice i rođendaonice, privatne vrtiće i slično.

U razvoju portala je posebna pozornost posvećena sigurnosnim aspektima koji na nekoliko razina skrbe o sigurnosti podataka, kako o pružateljima, tako i o primateljima usluga, bilo da se radi o fizičkim ili pravnim osobama.

'Uz brigu o sigurnosti podataka, posebnu smo pažnju posvetili aspektu sigurnosti koji je daleko važniji kad govorimo o pružanju usluga u obitelji, koje se najčešće tiču njenih najslabijih članova ili imovine', kaže Igor Filla, direktor istoimene tvrtke, koja stoji iza projekta. Zato administratori portala Čuvalica.hr, na zahtjev korisnika provode autorizaciju potvrda o nekažnjavanju, o psihofizičkoj sposobnosti za rad, o sanitarnom pregledu, preslike osobne iskaznice, OIB-a korisnika i drugo.

Čuvalica raspolaže i drugim funkcionalnostima, počevši od geo-lociranja koje korisnicima omogućuje pronalazak adekvatne pomoći u njihovoj blizini, do slagalice profila koja bi vam trebala olakšati početak korištenja. Dodatne funkcionalnosti su u pripremi i bit će razvijane sukladno potrebama korisnika.