SIMULATOR KAMENA IMA KONKURENCIJU

Pripremite sva osjetila za Simulator Trave

04.07.2014 u 10:00

Bionic
Reading

Zahvaljujući neograničenosti ljudske gluposti, izgleda da ćemo uskoro moći zaigrati i pravi pravcati simulator trave

Makar smo, sudeći prema reakcijama čitatelja, prije nekoliko dana uzburkali valove gejming zajednice suludo dinamičnim Simulatorom Kamena 2014, čini se da šokantnim vijestima nije kraj. Naime kako bi konkurirali vizualnoj i gameplay perfekciji Rock Simulatora, nekolicina autora igara odlučila je napraviti Simulator Trave.

Možda se vama takvim ne čini, međutim sasvim nam je jasno da se ovdje rađa rivalstvo ravno onome između Battlefielda i Call of Dutyja. Tko je jači? Trava ili kamen? Saznajte nakon što pogledate zapanjujuće visokobudžetni foršpan Grass Simulatora.

340673,340600,340439,340297

Grass Simulator trailer

Kao što autori navode, radi se o igri u kojoj, osim trave, imate krave. Također, kako se radi o naslovu iz prvog lica, trendovi u modernom dizajnu igara nalažu da se u njemu jednostavno mora nalaziti i pištolj. Sve u svemu, očigledno je da na tržištu igara nastaje veliko novo rivalstvo. Na vama je samo da izaberete jeste li tip osobe koja više voli kamenje ili travu

Čisto reda radi, spomenuli bismo da je Grass Simulator trenutno među stotinu najpopularnijih projekata Steam Greenlighta. Pretpostavljamo da ovo dovoljno svjedoči o tome koliko se srozao Valveov prag tolerancije prema užasnim naslovima u posljednje vrijeme.