DOBRE NAGRADE

Prijavite se za Bitku startupa na Hvaru

31.05.2013 u 21:03

Bionic
Reading

Imate tehnološki startup u ranoj fazi razvoja? Želite se predstaviti ljudima iz akceleratora za startupe i ulagačima na konferenciji Startup Island? Nemate više što čekati!

Do 5. lipnja (točnije, do kraja tog dana) možete se prijaviti kako biste osvojili svoje mjesto na pozornici i uključili se u borbu za nagrade.

Prvo mjesto donijet će sudjelovanje na konferenciji London Showcase, koju podržava Bloomberg Tradebook. Bit će pokriveni troškovi za jednu osobu. Prvoplasiranom idu i dvije ulaznice za festival Pioneers (od 28. do 31. listopada), kao i 1.337 eura (nešto više od deset tisuća kuna) u gotovini.

Za drugo mjesto također je predviđeno sudjelovanje na konferenciji London Showcase, kao i jedna ulaznica za festival Pioneers i 400 eura (oko 3.000 kuna) u gotovini.

Treće mjesto, pogađate, također će osigurati sudjelovanje na konferenciji London Showcase i jednu ulaznicu za festival Pioneers

Startupi odabrani za Startup Island Pitch Battle dobit će po jednu besplatnu ulaznicu po timu, kao i ulaznicu po povlaštenoj cijeni za pratećeg člana tima (149 eura, odnosno oko 1.100 kuna).

Konferencija Startup Island bit će održana od 13. do 16. lipnja na Hvaru. Popunite prijavnicu