VOLITE NOGOMET I SPORT OPĆENITO!

Prijavite se na PS turnir u Splitu, budite najbolji i osvojite PS 4 te igru FIFA 18 Ronaldo edition

25.10.2017 u 15:56

Bionic
Reading

U Zagrebu smo se dobro zabavili i podijelili smo nagrade najboljima. Kako smo već najavili, dolazimo i u Split na Rivu, stoga ne propustite priliku osvojiti super nagrade

Dođite 4. studenog od 11 sati na splitsku Rivu i doživite pravo sportsko ludilo.

Zaigrajte PlayStation Fifa 18, bubble nogomet, nogotenis, košarku i druge atraktivne igre.

Najbolji osvajaju PlayStation 4 i igru FIFA 18 Ronaldo edition, sat Samsung Fit2 i druge vrijedne nagrade.

Za sudjelovanje na PS turniru prijavite se na dnu članka. Za ostale sportske discipline prijavite se na lokaciji događanja.

Lansiranjem nove interaktivne MAXtv platforme s najbogatijim sportskim programom u Hrvatskoj i regiji, Hrvatski Telekom je odlučio svoje korisnike i građane počastiti događajem koji će razveseliti sve generacije. Osim turnira u PS igri FIFA 18 Ronaldo edition, svoje sportske vještine možete oprobati u nizu interesantnih sportskih natjecanja kao što su bubble nogomet, nogotenis, košarka – put oko svijeta. Osim sportskih, očekuju vas drugi zabavni sadržaji. Posjetite nas, opustite se i uživajte u arkadnim igrama i stolnom nogometu, a ako vam ni to ne odgovora, zabavite se uz najnovije tehnologije: odigrajte memory ili zaplešite s pravim robotom ili se samo fotkajte i podijelite fotke s #MagentaSport na Instagramu ili Twiteru. Svoju objavljenu fotografiju možete odmah uzeti sa sobom.

Dok vi uživate u natjecanjima ili navijate za svoje favorite, za najmlađe će se pobrinuti ekipa u dječjem kutku u kojem će se moći zabaviti u igraonici crtanjem ili uz face painting.

Dok pratite natjecanja, poslužite se besplatnim, svježe pečenim kokicama.

Za posjetitelje smo pripremili i MAXtv To Go poklon bon sa sportskim i filmskim paketom. Uz MAXtv To Go uživajte u omiljenim TV sadržajima na vašem tabletu, smartphoneu ili računalu mjesec dana bez naknade gdje god se nalazili.

U Magenti 1 sport je broj 1!

Vidimo se u subotu 4. studenog na splitskoj Rivi od 11 sati.  Pridružite nam se!

Pravila turnira PS FIFA 18 pročitajte ovdje.

Opis svih zona na događanju:

  • TV Studio – ovdje možete saznati sve o najnovijoj digitalnoj (IPTV) televiziji. Nova generacija televeizije Hrvatskog Telekoma ima potpuno novu platformu koja će omogućiti još kvalitetniju prezentaciju sadržaja. MAXtv televizija dokazano ima najbogatiji sadržaj u ponudi u Europi. Uz novu MAXtv platformu s novim funkcionalnostima doživjet ćete potpuno novi, interaktivni način gledanja televizije. Ako već niste, pokupite svoj novi prijamnik odmah u T-Centru u Marmontovoj i kod kuće uživajte u filmskim, dokumentarnim, dječjim, glazbenim i sportskim programima. Jeste li znali da MAXtv prednjači sa sportskim programom u Hrvatskoj, pa čak i regiji? Uđite u Magenta 1 paket i uživajte u najboljem TV programu u vlastitom domu ili bilo gdje izvan kuće uz MAXtv To Go.
  • Dječja zona - ovdje se možete upoznati i s pravim robotom s kojim možete zaplesati, odigrati memory i fotkati se, a fotkati se možete čak i sa mnom ukoliko to želite. I da, podijelite fotke na Instagramu ili Twiteru s #MagentaSport i ponesite fotku sa sobom. Dok vi uživate u sportskim zbivanjima, pustite djecu da se zabave u maloj igraonici crtanjem ili da uživaju u face paintingu - vaše dijete sigurno ima omiljeni nogometni klub čiju zastavu želi na licu ili možda želi biti mačka, klaun ili sl. Sigurno će vas razveseliti i puhanje balončića pa, djeco, krenite na igranje!
  • PlayStation - ako se niste prijavili za PS turnir u igri FIFA 18 Ronaldo edition, uživajte u svijetu virtualne tehnologije uz ludu vožnju automobilom ili samo pratite turnir i navijajte za svoje favorite.
  • Sportski turnir na travi - ako niste ljubitelj PlayStationa ili niste bili dovoljno brzi u prijavi, svoje sportske vještine možete pokazati u natjecanju u bubble nogometu, nogotenisu ili košarci - put oko svijeta…
  • Zona prošlosti – ima nas ovdje svih generacija, pa posjetite zonu prošlosti i vratite se u djetinjstvo ili isprobajte igre naših roditelja ili djedova. Zabavite se uz arkadne igre i stolni nogomet.
  • Dok navijate za svoje favorite, ne grizite nokte, dođite na naš štand gdje vas čekaju svježe i vruće kokice! Besplatno!
  • U svim kategorijama natjecanja očekuju vas super nagrade! PlayStation 4 i igra Fifa 18 Ronaldo edition, sat Samsung Gear Fit2, poklon bon Borova, poklon paket super HT-ovih proizvoda. Za sve ostale imamo poklon bon za MAXtv To Go – televizija u pokretu mjesec dana bez naknade.
  • Uživajte – zabava traje cijeli dan!