VOLITE NOGOMET I SPORT OPĆENITO?

Prijavite se na PS turnir, budite najbolji i osvojite PS 4 i FIFA 18 Ronaldo edition igru

11.10.2017 u 10:46

Bionic
Reading

Dođite ovaj petak 13.10. od 11:00 sati na Cvjetni trg i doživite pravo sportsko ludilo. Zaigrajte PlayStation Fifa 18, bubble nogomet, nogotenis, košarku i druge atraktivne igre. Najbolji osvajaju PlayStation 4 i igru FIFA 18 Ronaldo edition, Samsung Fit2 sat i druge nagrade

Za sudjelovanje na PS turniru prijavite se na dnu članka. Za ostale sportske discipline prijavite se na lokaciji događanja.

Lansiranjem nove interaktivne MAXtv platforme s najbogatijim sportskim programom u Hrvatskoj i regiji, Hrvatski Telekom je odlučio svoje korisnike i građane počastiti događajem koji će razveseliti sve generacije. Osim turnira u PS FIFA 18 Ronaldo edition igri, svoje sportske vještine možete isprobati u niz interesantnih sportskih natjecanja kao što su: Bubble nogomet, nogotenis, košarka – Put oko svijeta.

Osim sportskih, tu vas očekuju i drugi zabavni sadržaji. Ukoliko baš niste za turnire, opustite se i uživajte u arkadnim igrama i stolnom nogometu, ako vam pak ni to ne odgovora, zabavite se uz najnovije tehnologije: odigrajte memory ili zaplešite s pravim robotom ili se samo fotkajte i podijelite fotke s #MagentaSport na Instagramu ili Twiteru. Svoju objavljenu fotografiju možete odmah uzeti sa sobom.

Naravno, dok vi uživate u natjecanjima ili pratite natjecanje i navijate za svojeg favorita za vaše dijete će se pobrinuti ekipa u dječjem kutku gdje će se djeca moći zabaviti u igraonici crtanjem ili uz Face painting. Dok pratite natjecanja ne grizite nokte, dođite do našeg štanda gdje vas čekaju svježe pečene kokice.

I na kraju ponesite poklon bon za MAXtv To Go – televizija u pokretu mjesec dana bez naknade gdje god se nalazili.

U Magenti 1 sport je broj 1!

Vidimo se u petak na Cvjetnom trgu od 11 sati. Uskoro i u Splitu, Rijeci i Osijeku. Pratite nas!

Pravila PS FIFA 18 turnira pročitajte ovdje.

Opis svih zona na eventu:

  • TV Studio –  ovdje kod mene sport i samo sport. HT je ove godine lansirao novu generaciju televizije -  Uz novu MAXtv platformu s novim funkcionalnostima doživjeti ćete potpuno novi interaktivni način gledanja televizije. Ako već niste pokupite svoj novi prijamnik odmah ovdje u T-Centru na Cvjetnom i kod kuće uživajte u filmskim, dokumentarnim, dječjim, glazbenim i sportskim programima. Jeste li znali da MAXtv prednjači sa sportskim programom u Hrvatskoj pa čak i Regiji. Uđite u Magenta 1 paket i uživajte u vlastitom domu ili bilo gdje izvan kuće.
  •  Ovdje se možete upoznati i s pravim robotom s kojim možete zaplesati, odigrati memory i fotkati se, a fotkati se možete čak i sa mnom ukoliko to želite. I da, podijelite fotke na Instagramu ili Twiteru s #MagentaSport i ponesite fotku sa sobom.
  • Dječja zona – dok vi uživate u sportskim zbivanjima pustite djecu da se zabave u maloj igraonici s crtanjem ili pustite djecu da uživaju u Face paintingu, vaše dijete sigurno ima omiljeni nogometni klub čiju zastavu žele obojiti na licu, ili možda žele biti mačka, klaun ili sl. Djecu će sigurno razveseliti i puhanje balončića pa djeco krenite na igranje.
  • PlayStation: Ako se niste prijavili za PS Turnir u FIFA 18 Ronaldo edition igri, uživajte uz svijet virtualne tehnologije uz ludu vožnju automobilom ili samo pratite turnir i  navijajte za svoje favorite.
  • Sportski turnir na travi - Ako niste ljubitelj PlayStationa ili niste bili dovoljno brzi u prijavi, svoje sportske vještine možete pokazati u natjecanju u Bubble nogometu, Nogotenisu ili Košarci Put oko svijeta…
  • Zona prošlosti – Ima nas ovdje svih generacija, posjetite zonu prošlosti i vratite se u djetinjstvo ili isprobajte igre naših roditelja ili djedova. Zabavite se uz Arkadne igre i stolni nogomet.
  • Dok navijate za svoje favorite, ne grizite nokte, dođite na naš štand gdje vas čekaju svježe i vruće kokice!  Besplatno!
  • U svim kategorijama natjecanja očekuju vas super nagrade! PlayStation 4 i Fifa 18 Ronaldo edition igra, Samsung Gear Fit2 sat, poklon bon Borovo, poklon paket super HT proizvoda. Za sve ostale imamo poklon bon za MAXtv To Go – televizija u pokretu mjesec dana bez naknade.
  • Uživajte – zabava traje cijeli dan!