NAGRADNJAČA

Pravilnik natječaja 'Zašto trebam osvojiti iPhone'

27.04.2009 u 14:14

Bionic
Reading

Pravilnik natječaja 'Zašto trebam osvojiti iPhone'

1) Opis natječaja

Sudionici natječaja šalju kratki tekst na temu 'Zašto trebam osvojiti iPhone', a o pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Jasna Bilas (prodaja), Nikola Filipčić (promocija) i Mirela Hegediš (promocija). Dodijelit će se ukupno šest (6) nagrada, prema ocjenama žirija (u rasponu od 1 do 5).

2) Kako sudjelovati?

Prijavom e-mailom na adresu tportal@tportal.hr s osnovnim podacima (ime i prezime, adresa i broj telefona) zajedno s kratkim tekstom na temu 'Zašto trebam osvojiti iPhone'. Svatko ima pravo sudjelovati s maksimalno dva teksta.

3) Rokovi

Trajanje natječaja: 28. svibnja - 24. lipnja. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati.
Pobjednika ćemo objaviti na tportalu 29. lipnja 2009.

4) Nagrade

Ukupno se dijeli šest iPhone 3G 8GB uređaja za šest (6) najbolje ocjenjenih radova.

5) Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja pošalju e-mail na tportal@tportal.hr

Maksimalna dužina teksta je 1000 znakova zajedno sa razmacima.

Tportal.hr može i smije koristiti tekstove u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a) i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Nakon završetka natječaja priređivač može ponuditi suradnju određenom projektu koji je sudjelovao u natječaju, za koji smatra da je zanimljiv za njegovo poslovanje.

Isto tako, po završetku natječaja priređivač ima pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.