NAGRADNA IGRA

Pravila nagradne igre 'Preko bona do smartphonea'

09.10.2014 u 09:00

Bionic
Reading

Pravila nagradne igre 'Preko bona do smartphonea'

KLASA: UP/I-460-02/14-01/611
URBROJ: 531-07-21-01/14-2

Zagreb, 22. rujna 2014.

Temeljem članka 69. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine br. 87/09) i članka 6. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine br. 8/10), Hrvatski Telekom d.d., R. Frangeša Mihanovića 9, 10 000 Zagreb, OIB: 81793146560, MB: 1414887 (u daljnjem u tekstu: Priređivač) utvrđuje sljedeća:

Pravila nagradne igre
'Preko bona do smartphonea'
(u daljnjem tekstu: Pravila)


Članak 1.

Priređivač organizira nagradnu igru pod nazivom 'Preko bona do smartphonea' (u daljnjem tekstu: Igra), koja će trajati u razdoblju od 1. listopada 2014. godine do 31. prosinca 2014. godine i sastojat će se od 3 (tri) kola:

1. kolo: 1. listopada do 5. studenog, 2014. godine
2. kolo: 5. studenog do 4. prosinca 2014. godine
3. kolo: 4. prosinca do 31. prosinca2014. godine

Po završetku svakog kola nagradne igre izvlačit će se 2 (dva) dobitnika pametnog telefona Samsung Galaxy S5 i sukladno tome dodijeliti ukupno 6 (šest) pojedinačnih nagrada.
Ovim Pravilima nagradne igre (u daljnjem tekstu: Pravila) Priređivač uređuje način njenog provođenja.

Članak 2.

Svrha organiziranja Igre jest promidžba pametnih uređaja u javnoj pokretnoj komunikacijskoj mreži kao i poticanje korištenja podatkovnih usluga i alternativnih kanala za kupovinu bonova Priređivača.

Članak 3.

Ovim Pravilima osigurava se ravnopravnost svih sudionika i jednaka mogućnost za dobitak nakon ispunjavanja uvjeta propisanih ovim Pravilima.
Sudionici prihvaćaju ova Pravila prijavom u Igru, na način utvrđen ovim Pravilima.

Članak 4.

Igra ima sljedeći nagradni fond: 6 pametnih telefona Samsung Galaxy S5.

Pojedinačna vrijednost uređaja je 6.298,00 kn (PDV uključen).

Ukupna vrijednost nagradnog fonda Igre iznosi 37.788,00 kn (tridesetsedamtisućasedamstotinaosamdesetosam kuna, PDV uključen)

Priređivač nagrađuje 6 (slovima: šest) Sudionika Igre, koji ispunjavaju uvjete navedene u ovim Pravilima, svakog po jednim uređajem iz stavka 1. ovog članka.

Članak 5.

U Igri mogu sudjelovati fizičke osobe, državljani Republike Hrvatske, korisnici bonova mobilnih usluga Hrvatskog Telekoma, pretplatnici mobilnih usluga Hrvatskog Telekoma i Simpa te privatni korisnici nepokretne mreže Priređivača, koji prihvaćaju ova Pravila (dalje u tekstu: Sudionici) i koji ispune sljedeće uvjete:

Izvrše obveznu prijavu za sudjelovanje u Igri i to na sljedeći način:
Korisnici pokretne mreže Priređivača: slanjem SMS-a na broj 60006 s ključnom riječju 'Galaxy S5', ime, prezime i adresu sudionika. SMS mora biti poslan iz mobilne mreže priređivača.
Korisnici nepokretne mreže Priređivača: pozivom na broj 065 500 505 i izgovaranjem imena, prezimena i adrese pozivatelja. Poziv mora biti upućen iz nepokretne mreže Priređivača.

Pretplatnici mobilnih usluga Priređivača: kupiti barem jedan bon u nekom od sljedećih kanala:
SMSbon (jednokratni i/ili ponavljajući)
SMS kupovina (jednokratna i/ili ponavljajuća)
Korisnici bonova Priređivača i Simpa korisnici: ako im je račun barem jednom nadoplaćen jednim od sljedećih kanala:
SMSbon (jednokratni i/ili ponavljajući)
SMS kupovina (jednokratna i/ili ponavljajuća)
Halo bon (jednokratni i/ili ponavljajući)
Web shop (www.hrvatskitelekom.hr, www.simpa.hr
T-Centar i platomat u T-Centru
Privatni korisnici nepokretne mreže priređivača: kupiti barem jedan bon preko usluge
HALO bon (automatski i/ili ponavljajući).

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je zadovoljiti dva uvjeta:
-Obvezna prijava slanjem SMS-a, ondnosno poziva prema 065 500 505. Za sudjelovanje u sva tri kruga Igre dovoljno je poslati samo jedan SMS odnosno samo jednom nazvati 065 500 505.
-Kupnja bona preko gore navednih kanala, odnosno nadoplata bona kupljenim preko gore navedenih kanala.

Sudionicima Igre koji ispune uvjete iz st. 1., st. 2. i st. 3. ovog članka, sustav Priređivača automatski dodjeljuje šifru i ulaze u bazu podataka za izvlačenje nagrada po pojedinom kolu (u daljnjem tekstu: Baza sudionika).

Kako bi povećao mogućnost osvajanja nagrade Sudionik može nadoplatiti neograničeni broj bonova preko gore navedenih kanala nadoplata (svakom nadoplatom ulazi u bazu sudionika za izvlačenje nagrada, odnosno kupiti neograničeni broj bonova (Pretplatnici mobilnih usluga Priređivača i korisnici nepokretne mreže Priređivača).

Ukoliko je dobitnik nagrade malodobna osoba, Priređivač će uručiti nagradu osobi koja je temeljem zakona ili odluke državnog tijela dužna starati se o njoj, a nakon uvida u isprave koje dokazuju roditeljski odnosno starateljski odnos, na način i pod uvjetima utvrđenih u čl. 7. ovih Pravila.

Radnici Priređivača i članovi njihovih užih obitelji ne mogu sudjelovati u Igri niti osvojiti nagradu.

Cijena svake poslane SMS poruke na broj 60006 iznosi 2,40 kn (PDV uključen) po SMS poruci. Cijena svakog poziva na broj 065 500 505 je 1,50 kn (PDV uključen).

Sudionici, slanjem prijave putem SMS-a, daju privolu da Priređivač koristi njihove osobne podatke navedene u prijavi u svrhu provođenja Igre, odnosno dodjeljivanja i realizacije nagrade.

Članak 6.

Izvlačenje dobitnika bit će javno u prostorijama Priređivača, na adresi Ulica R. Frangeša Mihanovića 9 u Zagrebu, kako slijedi:

Izvlačenje dobitnika 1. kola: 10. studenog 2014.
Izvlačenje dobitnika 2. kola: 10. prosinca 2014.
Izvlačenje dobitnika 3. kola: 15. siječnja 2015.
Izvlačenje dobitnika vršit će se slučajnim odabirom iz Baze sudionika u kojoj će se nalaziti podaci svih Sudionika.
Izvlačenju će biti nazočna komisija od tri člana sastavljena od radnika Priređivača, koji će nadgledati
ispravnost izvlačenja dobitnika te će sastaviti zapisnik o provedenom izvlačenju.

U slučaju da se u Igru uključi manje Sudionika od broja predviđenih nagrada, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je Sudionika sudjelovalo u Igri i ispunilo tražene uvjete, a u odnosu na nepodijeljene nagrade Priređivač će postupiti sukladno odredbama Pravilnika o priređivanju nagradnih igara.

Ako se u Igru ne uključi niti jedan Sudionik, Priređivač će Igru prekinuti.

Članak 7.

Imena dobitnika nagrada bit će objavljeni na internetskim stranicama (www.hrvatskitelekom.hr, www.simpa.hr) kako slijedi:

1. kolo: najkasnije do 18. studenog 2014.
2. kolo: najkasnije do 18. prosinca 2014.
3. kolo: najkasnije do 23. siječnja 2015.

Svaki dobitnik nagrade će u roku od 8 dana od dana izvlačenja dobitaka biti obaviješten o nagradi telefonskim putem i pisanim putem na adresu iz prijave. Nagrade će dobitnici moći podignuti uz predočenje osobne iskaznice u dobitniku najbližem T-Centru.
Dobitnici nagrada nagradu trebaju preuzeti u roku od 30 (trideset) dana od dana primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako dobitnici nagrade ne preuzmu u navedenom roku, Priređivač će ih u daljnjem roku od 8 dana ponovo obavijestiti o dobitku i odrediti naknadni rok za preuzimanje nagrada.
Preuzimanjem nagrade, odnosno istekom rokova za preuzimanje nagrade, prestaju sve obveze Priređivača prema dobitniku nagrade.

Osvojena nagrada se ne može zamijeniti za novac ili neku drugu nagradu, niti se može prenijeti na treće osobe.

Članak 8.

Prihvatom ovih Pravila Sudionici daju suglasnost da u slučaju osvajanja nagrade Priređivač smije objaviti, , njihove osobne podatke (ime i prezime,adresa), uključivo audio i/ili videozapis (npr. fotografija dobitnika nagrade) na internetskim stranicama www.hrvatskitelekom.hr i www.simpa.hr te na facebook profilima Priređivača (http://www.facebook.com/HrvatskiTelekom i http://www.facebook.com/simpa.stimasvima), kao i ove podatke koristiti u promidžbene svrhe u vezi s Igrom, ako je to potrebno, a za maloljetne osobe na način kako je to propisano zakonom,bez ikakve obaveze davanja bilo kakve naknade za isto.

Članak 9.

Priređivač u korist Hrvatskog crvenog križa uplaćuje naknadu u iznosu od 5% ukupne vrijednosti fonda Igre.

Članak 10.

Priređivač snosi sve troškove povezane s priređivanjem Igre.

Članak 11.

U slučaju nastupa okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, Priređivač može privremeno ili trajno prekinuti Igru te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Članak 12.

Za eventualne sporove Priređivača i Sudionika Igre nadležan je općinski sud u Zagrebu.

Članak 13.

Ova Pravila objavljuju se na internetskim stranicama Priređivača (www.hrvatskitelekom.hr, www.simpa.hr) prije početka Igre.