GLAMOUR U LONDONU

Poznati i slavni isprobali tehnologiju 'Made for Bond'

16.10.2015 u 14:35

Bionic
Reading

Britanska glumica Naomie Harris i drugi slavni gosti slavili su na partyju predstavljanja Sonyjeve tehnologije 'Made for Bond' u Mondrianu u Londonu

Gosti su uživali u glazbi hip-hop i funk DJ Goldiea, ispijajući na Belvedereu votku Martinis, Heineken i Bollinger Special Cuvée s pogledom na Temzu.

Partijaneri su također dobili priliku da se jednom nađe i iza kamere, kako bi testirali Sonyjeve nove tehnologije 'Made for Bond, uključujući i fotoaparat RX100 IV, kamere te pametni telefon Xperia Z5.

Harris, koja igra Moneypenny u nadolazećem filmu 'Spectre' i pojavljuje se na Sonyjevoj novoj reklami 'Made for Bond', rekla je kako je bilo zabavno fotografirati goste i fotografe fotoaparatom RX100 IV.

Osim Harris, nove tehnologije isprobali su i Jeremy Piven, model Neelam Gill, Adam Garcia, Donna Air, Blake Harrison, Dexter Fletcher, Paddy McGuinness, Konnie Huq, Naughty Boy, Adam Deacon, Giles Deacon, Ralf Little, Dannyj Wallace...


Oglasna kampanja prati napetu potjeru preko londonskog South Banka dok se Moneypenny bori protiv tajanstvenih zlikovaca kako bi dostavila Bondov pametni telefon Xperia Z5. Koristeći najmodernije alate, uključujući i napredni kompaktni fotoaparat Cyber-shot RX100, snimala je u super slow motionu.

Pogledajte kako je bilo:

Made for Bond 2015 advert