DIGITALNI TURIZAM

Poznat program ovogodišnjeg Zadar DigIT-a

17.11.2016 u 08:21

Bionic
Reading

Treće izdanje konferencije posvećene digitalnom turizmu ili digitalnim tehnologijama, medijima i marketingu u turizmu Zadar DigIT bit će održano u zadarskom Arsenalu 1. i 2. prosinca

Već su poznati mnogi predavači i teme radionica konferencije Zadar DigIT. Tako će Escape Studio otkriti mogućnosti Google Analyticsa te na istu temu održati i radionicu s ciljem da se detaljno prikaže proces i mogućnosti targetiranja posjetitelja na web stranici, Implementacija snova obuhvatit će područje digital signeagea u turizmu, SnapTap predstavit inovativan način promocije lokacija integracijom originalnog sadržaja i društvenih mreža.

Agencija Magic4.Club prikazat će kako se turistički proizvod treba prezentirati i pozicionirati na željenim tržištima, online medij hrTurizam pričat će o važnosti priča u turizmu, Marina Krizman iz agencije Envy predstavit će nekoliko inovativnih digitalnih kampanja koje uključuju društvene mreže te poznate influencere za promoviranje proizvoda i destinacija.


Od međunarodnih predavača sudjelovat će, između ostalih, predstavnici Bla Bla Cara, Turističke zajednice Njemačke (DZT - Deutsche Zentrale für Tourismus) te Vibera.

Radionice na ovogodišnjem Zadar DigIT-u bavit će se brendiranjem i pozicioniranjem turističkih proizvoda, uspješnom komunikacijom s klijentima putem različitih digitalnih kanala, upravljanjem svojom digitalnom prisutnošću te kreiranjem uspješnih i za konverziju optimiziranih komunikacijskih poruka i oglasa.

Više:Zadar DigIT