REGIONALNI PROJEKT

Poziv svim internetskim kreativcima - otvoren je Place of Creators

06.05.2016 u 13:35

Bionic
Reading

Počela je potraga za internetskim kreativcima, poručuje projekt Place of Creators. Posrijedi je novo mjesto na internetu koje će pokušati okupiti najkreativnije regionalne pojedince i predstavljati ih u svijetu. Ova platforma će, naravno, poslužiti i za prikazivanje zanimljivog i kvalitetnog video sadržaja

Internet je preplavljen sadržajem 'ljudi iz susjedstva' koji su stekli milijunske pratitelje, piše PofC, a video sadržaj postao je jedan od najkonzumiranijih medija u svijetu. Brojevi govore sve što treba - mediji prenose da se dnevno samo na Facebook-u pregleda video sadržaja koji preračunato iznosi 500 godina!

Poznato je da je Justin Bieber dostigao današnji status upravo preko svog Youtube kanala dok je Rémi Gaillard od prodavača cipela do trenutačne zvijezde postao zahvaljujući zanimljivim videima provokativno-humorističkog sadržaja, a imena poput Zoella, Joe Sugg, Vitaly Zdorovetskiy, Superwoman, Roman Atwood ili Chiarra Ferragni poznata su imena i nadimci sve većoj internetskoj populaciji, kaže ekipa koja stoji iza projekta Place of Creators.


'Hrvatska laganim koracima ulazi u taj svijet a potreba za zanimljivim i kvalitetnim video sadržajem koji kreiraju zanesenjaci, profesionalci, hobisti, usputni namjernici ili talenti, i to na jednom mjestu, dovela je do Place of Creators', stoji u priopćenju, uz dodatak da se organizira velika audicija.

Naime, sljedećih četiri mjeseca na PofC.tv svi se mogu prijaviti vlastitim video materijalom (bilo da je riječ o nečem spontanom, namjernom, smiješnom, plesnom, igranom, animiranom, bilo čime što se smatra vrijednim dijeljenja sa svijetom) i dobiti priliku da postanu dio najveće buduće zajednice internet kreativaca. Projekt 'Audicija' trajat će sve do 1. rujna ove godine, što je dovoljno za postavljanje novog YouTube kanala i brdo materijala.

Kao ambasadori projekta i prvi utemeljitelji PofC zajednice uključili su se mnoga poznata imena poput Zvoganj, Ella Dvornik, Marina Mamić, Jelena Skendžić, Game of Bros i Isabella Rakonić.

Za sva dodatna pitanja valja posjetiti Facebook stranicu Place of Creators