STARTUPOVI, POZOR!

Poslušajte što ima za reći mlađi brat Elona Muska

29.08.2016 u 16:28

Bionic
Reading

Hrvatska podružnica Founder Institutea i Hub385 u utorak, 30. kolovoza, od 17 do 20 sati organiziraju radionicu u kojoj će sudjelovati Adeo Resi i Kimbal Musk. Potonji je manje poznat od starijeg brata, ali i te kako ima što za reći

Radionicu će u Hubu385 30. kolovoza od 17 do 18:15 radionicu voditi Adeo Ressi, osnivač i direktor Founder Institutea. Serijski poduzetnik i anđeo ulagač publici iz hrvatskog startup eko-sustava približit će temu poduzetništva iz drukčijeg kuta, zasnovanog na iskustvima FI.

Tema će biti Prestanite fiksirati se na Silicijsku dolinu i jednostavno stvorite sjajnu tvrtku tu gdje jeste, a bit će govora o tome kako izbjeći 'malena razmišljanja' i pokrenuti svoj globalni startup danas i ovdje u Hrvatskoj.

U idućem terminu, od 18:30 do 19:30 sati, Ressiju će se online priključiti i Kimbal Musk, član uprave tvrtki Tesla Motors i Space, osnivač Kitchen Communityja, suosnivač Zip2 (i mlađi brat puno poznatijeg Elona) u video konferenciji koja će iz Huba385 u Zagrebu biti prenošena u još 30 zemalja svijeta.


Adeo i Kimbal će u formi razgovora koji će biti globalno prenošen kao FI Webinar razgovarati na temu Kako stvoriti kompaniju koja mijenja svijet (Creating an Impactful Company: A Chat with Kimbal Musk) na primjeru projekata u kojima Kimbal Musk sudjeluje.

Posebice će govoriti o stvaranju čvrstih temelja ili platforme vrijednosti za brand, davanju smislenog imena svom poduzetničkom projektu te o dodirnim točkama s korisnicima brenda.

FI Hrvatska ujedno pokreće novi semestar akceleracije startup projekata u Zagrebu. Inkubacija nove generacije startupa kreće u studenom 2016. i trajat će do veljače 2017. Uz domaće, radionice u sklopu semestra vode i mentori Founder Institutea iz Berlina, Munchena, Pariza, Brussela, Stockholma, Tel Aviva i Silicijske doline.

Prijave su otvorene do 30. listopada. Ako vam zvuči zanimljivo, možete se prijaviti prijaviti na stranicama Founder Institutea