OD 4. LISTOPADA

Ponovno kreće ZIP-ov Master Class za startupove

20.09.2016 u 17:38

Bionic
Reading

U utorak, 4. listopada, u inkubatoru Zagrebačkog inkubatora poduzetništva u Remetinečkoj cesti 7, u 17:30 sati bit će održano prvo predavanje iz novog ciklusa Master Class

Master Class je projekt školovanja u sklopu kojeg u ZIP dolaze domaći i međunarodni stručnjaci kako bi svoja iskustva prenijeli našoj poduzetničkoj zajednici.

Ovaj put u toj će se ulozi pojaviti Mirena Bagur, osnivačica CONTeXO Grupe u kojoj vodi tim stučnjaka s područja visokih tehnologija, zdravstvenih tehnologija i startupa te Winfried Burke, suosnivač iGetBettera, ujedno i član program MIT Mentor Smart, fokusiranog na mentoriranje odabranih startupova.


Tijekom interaktivne prezentacije (The Entrepreneurs' Dilemma: Have An Idea, Now What?) polaznici Master Classa će moći saznati više o tome kako najbolje uklopiti vlastitu kompaniju u najpogodnije okruženje, gdje pronaći izvore financiranja za početak ili poboljšanje rada, kao i priliku učiti iz studija slučaja startupa koji je nedavno prodan jednom tehnološkom gigantu, a prvotno su ga financirali poslovni anđeli.

Predavanje će biti održano na engleskom jeziku. Ako ste zainteresirani, prijavite se putem sustava Entrio.

Više:ZIP