VRAĆATE SE?

Pokelovci, pažnja! Šest novih Pokemona stiže u Pokemon Go

13.12.2016 u 12:47

Bionic
Reading

Popularna Nianticova mobilna videoigra posljednjih nekoliko mjeseci nastoji motivirati igrače da se vrate i nastave igrati. Najnoviji dodatak igri nastavlja taj zadatak

Za sve one koji su sakupili sve pokemone ili im natjeravanje za istima jednostavno nema taj isti šarm - Niantic je priredio uranjeni poklon za Božić. Pogodili ste - nije riječ o trackeru, nego novim Pokemonima. Razvojni tim je ovog ponedjeljka objavio dodavanje nekolicine novih beštija, uključujući Togepija i Pichua koje možete izleći isključivo iz jaja pokemona.

Nianticov video također naglašava kako igrači mogu pronaći 'i druge izabrane' Pokemone u jajima. Ovi Pokemoni su zahvaljujući igračima relativno brzo razotkriveni, a radi se o Magbyju, Cleffi i Igglybuffu.

'Ovo su samo neki od pokemona koji dolaze u Pokemon Go' kaže razvojni tim. Svi ti novi pokemoni dolaze iz Pokemona Gold i Silver - druge generacije igara s popularnim džepnim čudovištima.

Pored novih Pokemona, igrači će moći uloviti i sezonskog Pikachua koji za razliku od standardnog, na glavi nosi crvenu kapicu. Slatko.

Novost o skorašnjem dolasku novih pokemona prvi put je otkrivena prošlog tijedna nakon službene objave Nianticova partnerstva s američkom kompanijom Sprint koja je 10.500 dućana pretvorila u PokeStopove i Gymove unutar svijeta Pokemona Go.

Podsjetimo, Pokemon Go je bio apsolutni hit kad je izašao ovog srpnja, obrativši pažnju javnosti na gejming u proširenoj stvarnosti. Premda je u usporedbi s ranim danima poke-histerije današnja igranost prilično pala, i dalje je riječ o igri koja bez problema opstaje na popisu App Storea najpopularnijih aplikacija.