PREKRASNOST

Pogledajte 'restaurirani' Homeworld u božanstvenoj 4k rezoluciji

22.02.2015 u 19:32

Bionic
Reading

U najnovijem foršpanu autori prekrasnog Homeworld Remastered Collectiona dokazali su koliko vizualna nadogradnja može učiniti za šesnaest godina star naslov

Kada je Gearbox najavio ponovno izdavanje fantastične svemirske strategije Homeworld, mnogi su se obradovali konačnom povratku vječnog SF klasika. Međutim, tek nakon što su konačno počele izlaziti slike 'obnovljene' igre, stvari su ispale impresivnije nego što se itko nadao.

Konkretno, zahvaljujući najnovijem traileru, u impresivnoj 4K razlučivosti moguće je u potpunosti posvjedočiti trudu koji su autori Homeworld Remastered Collectiona uložili u igru. Da ne znamo bolje, rekli bismo da je ovo potpuno nov naslov, a ne najavljivani 'remake'.

370288,369573,369991,367151

Homeworld remastered 4k trailer

Iako većina čitatelja / gledatelja neće u potpunosti moći uživati u 4k razlučivosti trailera, s obzirom na to da im monitori to ne omogućuju, i dalje će moći uživati budući da igra, realno, izgleda prokleto dobro.

Ljubitelji Gearboxove fantastične svemirske strategije za 'remastered' verzijom moći će posegnuti već 25. veljače, kada igra izlazi na svima nam omiljenom Steamu