DINAMIČNO I EKSPLOZIVNO

Pogledajte prvih pola sata ludog Sunset Overdrivea

22.10.2014 u 07:55

Bionic
Reading

Kaotični multiplayerom začinjeni Sunset Overdrive dolazi već krajem ovoga mjeseca, a mi vam donosimo prvih pola sata njegovog gameplaya

Insomniacov dugo najavljivani akcijsko-pucački naslov Sunset Overdrive sve je bliži i bliži svojem zakazanom datumu izlaska krajem ovog mjeseca. Dobra vijest u svemu ovome je to što igra, sudeći prema prvim dostupnim videima, izgleda stvarno sjajno. Loša vijest je to što igra izlazi na Xboxu One, konzoli ne toliko raširenoj u Hrvatskoj.

Doduše, to nas nimalo ne sprečava da se divimo dinamičnoj akciji koju Sunset Overdrive nudi. Ako želite neki okvirni opis igre, zamislite natjerivanje niz one 'zračne tračnice' iz Bioshock: Infinitea i u sve ubacite punk estetiku i asortiman fantastično bizarnog naoružanja.

Pola sata Sunset Overdrivea



Youtube korisnik Arekkz Gaming na svojem kanalu objavio je prvih pola sata igre, tako da iz druge ruke možete iskusiti o čemu će se u Overdriveu raditi. Zadatak je uništavati rezerve smrtonosnog energetskog pića OverCharge Delirium XT. Bivši zaposlenik firme koja proizvodi ovaj iznimno toksični proizvod ujedini se s onima koji su preživjeli apokalipsu (jesmo li spomenuli da Delirium sve koji ga popiju pretvara u krvožedne mutante?) te odlučuje uzvratiti udarac.

Sunset Overdrive imat će vrlo jaku online co-op komponentu, kao i interesantnu kampanju za jednog igrača. Na nama je jedino nadati se eventualnom portu na druge platforme ili doniranoj konzoli Xbox One