STIGAO JE

Pogledajte prvi službeni foršpan za novi Call of Duty!

02.05.2016 u 15:53

Bionic
Reading

Activision je objavio prvi trailer za Call of Duty koji će se na tržištu pojaviti krajem godine i o koji odlučno putuje - u svemir

Kao što već vjerojatno i znate, novi bi se Call of Duty, po svemu sudeći, na tržištu trebao pojaviti pod imenom Infinite Warfare. Activision je prije par sati službeno najavio nastavak ove franšize, te dao konkretni datum izlaska. Svemirski CoD, naime, na tržište dolazi 4. 11. 2016

U nešto ranije objavljenom teaseru na nekoliko desetaka sekundi pojavljuje se samo vrlo ljutiti muškarac koji će biti, čini se, glavni negativac. On svojim neprijateljima prijeti potpunim uništenjem i brisanjem iz povijesti. Nakon što je očito mrskom neprijatelju na sve moguće načine obećao vječnu tamu, predstavio se kao predvodnik Settlement Defense Fronta što će najvjerojatnije biti jedna od sukobljenih strana u prvoj igri u franšizi čija će radnja biti smještena u svemir.

Call of Duty - Know Your Enemy


Ako na ovo nadodate i službeni reveal foršpan koji, pogodili ste, koristi engine korišten u prošlom nastavku - imate Call of Duty za kojim će ekipa vrištati krajem ove godine. U njemu, očekivano, dolazi zadovoljavajuća doza masivnih eksplozija, eksplozivne dekompresije i dobrog starog nošenja ranjenog kolege dok iza vas sve leti u tri rodna mjesta.

Call of Duty: Infinity Warfare reveal trailer


Kako bi upotpunili iskustvo, activisionovci su na Facebooku pokrenuli interaktivnu reklamnu kampanju u kojoj možete razgovarati s vojnikom pod imenom Rhyes koji će vam odgovoriti na par pitanja prije negoli ode raditi vojničke stvari.

Kao što smo već i naveli, igra se na tržištu pojavljuje 11. studenog u režiji Infinity Warda i to na PC-ju, PlayStationu 4 i Xboxu One. Ako se nikako ne možete suzdržati od prednarudžbe, Activision je za vas priredio i malu nagradu - remasterirani Call of Duty: Modern Warfare koji ćete dobiti besplatno.

Konačno, tu je i službena stranica na kojoj možete pronaći više informacija o samom naslovu.