What is the best in life?

Pogledajte megabrutalni foršpan za Conan Exiles

04.02.2017 u 08:43

Bionic
Reading

Najnovija igra preživljavanja napravljena za hrpe igrača dolazi iz FunComa i na velikoj udaljenosti vidljivo je da puca na poziciju koju već neko vrijeme drži kontroverzni Rust

Igra je, naime, odnedavno dostupna putem Early Accessa na Steamu. Kako bi upriličili dolazak preživljavanja u svima omiljeni mišung fantastike i brončanog doba, autori su izbacili, pogodili ste, early access trailer ilitiga foršpan za ranu verziju igre.

U njemu ćemo se, kao što smo i nagovijestili u naslovu članka, nagledati nasilnih smrti, polugolih muškaraca i žena te, što je najvažnije, divovskih božanstava koja očigledno jako vole hodati po ljudima i uništavati zgrade. Zato što, pretpostavljamo, divovska božanstva to jako vole raditi.

Nepotrebno je naglasiti da ćete s vremenom postati dovoljno jaki da ih izazovete, no sudeći po foršpanu, za to će vam trebati puno vremena i još više mikrotransakcija.

Uglavnom, da vam ne uništavamo užitak, predlažemo da bacite pogled na sam foršpan!

Nasilje i divovska božanstva dvije su stvari na koje ćete moći računati u Conan Exilesima Izvor: Društvene mreže / Autor: Funcom