LUNECASE

Pogledajte kućište za iPhone na kojem obavijesti svijetle

03.05.2014 u 09:00

Bionic
Reading

Nije da svijetu dodataka za iPhone nedostaje mnogo toga, ako išta uopće. Pored naizgled bezbroj modela futrola i zaštitnih kućišta, Lunecase se izdvaja po tome što iskorištava elektromagnetsku energiju koju emitira Appleov mobitel za prikaz obavijesti na stražnjoj strani - bilo da je riječ o pozivima ili porukama

Ukrajinski tim koji stoji iza projekta Lunecase je već na CES 2014 prikazao jednu od takvih prototipnih futrola, koje su na sebi imale LED-ice. Koji mjesec kasnije, kućište je unaprijeđeno i minimalističkog dizajna bez stare 'rupe' te funkcionalno za modele iPhonea 5, 5s i 5c. Pogledajte o čemu je riječ:


Concepter, koji stoji iza Lunecasea je otvorio Kickstarter kampanju u kojoj je moguće uzeti kućište za jedan od iPhonea po cijeni od svega 39 američkih dolara, a opcije za 29 i 35 dolara su već 'ispucane'.

Lunecase osim zaštite kućišta uređaja tako može svjetlosnom signalizacijom upozoriti korisnika da prima poziv ili poruku, a tim je zaštitio tehnologiju kojom je 'valjalo iskoristiti i najmanji višak elektromanetske energije' kako bi sve funkcioniralo.

Ako sve prođe po planu, kompanija planira isporučiti prve primjerke kućišta na tržište u kolovozu tekuće godine. Više o projektu je moguće saznati na Kickstarter stranici