NA HT-OVOJ STRANICI

Pogledajte cyber-napade u realnom vremenu

28.01.2014 u 18:14

Bionic
Reading

HT je na svojim korporativnim stranicama proširio podstranicu o zaštiti osobnih podataka i sigurnosti. Aktivna je od 28. siječnja, kada se obilježava Dan zaštite osobnih podataka

Iz Hrvatskog telekoma priopćili su kako su preuzeli standarde sigurnosti i zaštite osobnih podataka Deutsche Telekom Grupe.

HT na svojim je korporativnim stranicama proširio podstranicu o zaštiti osobnih podataka i sigurnosti. Aktivna je od 28. siječnja, kada se obilježava Dan zaštite osobnih podataka.

Na stranici ćete pronaći podatke o zakonima i korporativnim pravilima, načine kako se zaštititi od phishinga, kao i kako zaštititi uređaj od krađe.

Tu je i link na stranicu DT Grupe koja omogućuje uvid u napade na različite cyber-mete u čitavom svijetu u stvarnom vremenu, s iscrpnom statistikom odakle napadi potječu, koliko ih ima te koje su im mete.

Sekcija sadrži i poglavlje o zaštiti mladih na internetu, a zainteresirani mogu proučiti i rječnik osnovnih pojmova vezanih za sigurnost.

HT je, između ostalog, implementirao postupak PSA, kojim se osigurava da se svi relevantni zahtjevi zaštite osobnih podataka i IT/NT sigurnosti ugrađuju u proizvode i usluge HT-a od samog začetka.