REBOOT INFOGAMER 2014

Počeo je najveći Infogamer do sada!

13.11.2014 u 07:31

Bionic
Reading

Jučer u 10 sati, vrata je otvorio najveći sajam za gejmere u ovom dijelu Europe

Reboot Infogamer, dugo iščekivani gejmerski sajam otvorio je vrata posjetiteljima. Kao što su njegovi autori i obećali, on je ove godine još veći, bolji i zabavniji. Premda iz iskustva prvog posjeta ne možemo stopostotno potvrditi je li zabavniji ili ne (veliki gejmerski turniri još nisu otpočeli), sigurni smo kako će do vikenda biti u punom pogonu.

Ovogodišnji Infogamer upriličuju velika izdavačka imena poput PlayStationa i Activisiona, mnogo nezavisnih domaćih i stranih developera koji svoje igre nastoje plasirati na što veće tržište, kao i činjenica da sajam se odvija u čak tri ogromna paviljona.




Što se najuočljivijih atrakcija tiče, tu je enorman Wargamingov štand, kao i izložbeni PlayStationov segment u sklopu kojeg možete isprobati nadolazeće naslove poput Bloodbornea i The Ordera 1886, kao i PlayStation TV. Uzmemo li u obzir kako je ovo tek prvi dan sajma te kako nismo ni približno iskusili sve što Infogamer nudi, sve što možemo reći je da se radujemo ostatku iskustva, kao i reportaži koju pripremamo za kraj ovog vikenda.

Inače, tijekom narednih dana očekuje se pregršt gejmerskih turnira u kompetitivnim videoigrama, prezentacija novih proizvoda, kao i susreta sa mnogim gore spomenutim razvojnim timovima. Posjećenost tijekom prvog dana bila je zamjetno veća od prošlogodišnje, s time da najveći broj posjetitelja Infogamer očekuje tijekom vikenda. Ovo je do određene mjere i povoljna okolnost u slučaju da vas zanimaju stolno strateške igre ili praćenje e-sports turnira. Organizatori istih, naime, najzanimljivije mečeve planiraju održati upravo tada.

Infogamer 2014. održava se na Zagrebačkom Velesajmu od 12. do 15.studenog. Osim Infogamera, posjetitelji mogu posjetiti atraktivne sajmove Interliber, te Sajmam Glazbe i Multimedije