NOVI NAČIN OGLAŠAVANJA

Pobjedniku HotHot natječaja kampanja od 100.000 kuna

14.12.2011 u 13:33

Bionic
Reading

Pobjednik HotHot natječaja, Bistro/Pizzeria DonDon, dobitnik je medijske kampanje vrijedne 100.000 kuna

HotHot natječaj, koji je trajao u razdoblju od 1. do 30. studenog 2011. godine, zabilježio je velik interes poslovnih korisnika, a najveći broj simpatija korisnika aplikacije HotHot, osvojila je ponuda Bistroa / Pizzerie DonDon, osvojivši tako 100.000 kuna vrijednu medijsku kampanju.

Smisao pokretanja HotHot natječaja bio je potaknuti malo i srednje poduzetništva na korištenje novih i prije svega pristupačnih i efikasnih načina komunikacije s ciljnim publikama. Svojevrsnim 'lokalnim oglašavanjem' i manjim poslovnim korisnicima omogućeni su učinkoviti načini privlačenja korisnika kroz promociju vlastitih ponuda.

U nepuna dva mjeseca, otkako je predstavljen, HotHot bilježi više od 10.000 downloada te je do sada putem njega 430 poslovnih korisnika objavilo gotovo 650 svojih promotivnih ponuda, od čega većina upravo za vrijeme trajanja natječaja.

Vlasnik DonDon-a, pobjednika HotHot natječaja s najviše osvojenih like-ova ostalih korisnika ove aplikacije na Facebook stranicama, gospodin Željko Ćurković iz Zagreba, ovom je prilikom izjavio: 'Uz HotHot smo prepoznali priliku da na brz i jednostavan način te, što je važno – bez velikih ulaganja, dopremo do još većeg broj korisnika. U našoj je vrsti poslovanja to naročito važno, jer se korisnici vrlo često nađu u situaciji da trebaju pojesti obrok vrlo brzo, usput, a DonDon im nudi svježe pripremljen, uravnotežen obrok. S povećanjem broja korisnika smartphonea, ali i s promjenama navika u primanju i traženju informacija, HotHot će sigurno sve više dobivati na značenju. Mi ćemo ga svakako nastaviti koristiti! A osvojena medijska kampanja pomoći će nam da se još više približimo našim korisnicima.'

Medijska kampanja bit će realizirana u periodu od 15. siječnja do 15. veljače 2012. godine.