NOVITETI

Plaćanje računa u T-prodajnim mjestima nikada nije bilo jednostavnije

12.07.2016 u 12:26

Bionic
Reading

T-prodajna mjesta diljem Hrvatske u sklopu svojih prostora imaju platomate, automatizirane uređaje koji korisnicima omogućuju jednostavniji oblik plaćanja mjesečnih računa. Hrvatski Telekom uveo je na platomatima novitet koji bi se mogao svidjeti mnogima

Svi korisnici platomata Hrvatskog Telekoma u T-prodajnim mjestima za plaćanje računa trebali su sa sobom imati tiskanu uplatnicu, no to više nije slučaj. Odsad je u T-prodajnim mjestima račune na platomatima moguće plaćati bez iste.

Za plaćanje računa usluga Hrvatskog Telekoma na platomatima u T-prodajnim mjestima korisnici odsad mogu koristiti svoj broj telefona ili OIB, a svi otvoreni računi korisniku će se izlistati na zaslonu uređaja. Jednako kao i ranije, svi tim načinom plaćeni računi bit će, kao i do sada, provedeni bez naknade.

Na platomatima je i dalje moguće plaćati i sve ostale račune (plin, električnu energiju, TV pristojbu, kreditne kartice, račune drugih telekom operatera) i to skeniranjem dvodimenzionalnog barkoda, uz naknadu od samo 1,99 kuna po računu.

Već neko vrijeme korisnicima je Hrvatski Telekom omogućio i plaćanje računa e-računom, elektroničkim dokumentom u PDF formatu koji je istovjetan tiskanim računima za usluge HT-a. E-račun moguće je aktivirati na portalu Moj Telekom preko ovog linka, pozivom korisničkoj podršci na broj 0800 9000 ili na svim T-prodajnim mjestima.